Użytkownik SensiSilver Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick z CS: SensiSilver Admin banujący: winsehr goldener apfel Serwer: cs 1.6 only dd2 u terego Data zdarzenia: 03.04.2021r. Opis sytuacji: zabilem admina Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://dd2terry.xaa.pl/ban_list.php?bid=2592 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : SensiSilver [AMXBans] Reason : ' Wstaw Demko z folderu na forum. ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 953779441 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.235.239.216 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks [CSXGuard] "vgui_runscript": (ST Blocked) Dlaczego Ja? (RADIO): Fire in the hole! [CSXGuard] "ex_interp 0.00": (ST Blocked) Error: could not load file sprites/grass_01.spr Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Chec LINK DO DEMKA : nie moge go zlokalizowac napisze zaraz temat w jakims "odpowiednim" dziale. ale prossze zamiast zamykac temat dac mi instrukcje jak je znalezc http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2104032057-de_dust2-1617476220-1617477840.zip jest link do demka usunąłem CSXGuard zgodnie z zaleceniem, gdyż demka mi się nie zapisywały i nie było zadnego w moim cstrike, jest link do HLTV zobaczcie na nim i rozpiszcie jakby coś nie pasowało, jest gorąca prośba o Ub jestem stałym graczem. Nie inwestowałbym 50PLN w svipa gdybym miał na nim latać na czitach. Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez SensiSilver 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Dobra piszę posta. Jak dostanę warna, to znaczy, że moderacja to dzbany i nie liczy się dla was nic oprócz regulaminu, niezależnie czy post wnosił dużo do tematu. A więc: Od jakiegoś czasu podejrzewałem, że jest problem tutaj z demkami dla ns'ów. Digidong również miał problem z znalezieniem demka i sobie odpuścił. Teraz kolejny ns chłop, którego kojarzę z tym samym problem. Sprawdziłem zatem wersje cs'a z jakiej korzystają i okazuje się, że Counter Strike 1.6 Non Steam[Oryginalna!][Najlepsza!] [v43] z wbudowanym csx guardem blokuje nagrywanie demek POV. Przy wejściu na serwer CSX blokuje komendę record'u i tym samym = brak demka. Jak widać nie pojawiło się u mnie żadne demko. Testowane na szybko. Cóż teraz administracja musi zdecydować co robić z ns'ami na tej wersji cs'a. Pozdrawiam. // @ joolz. 1.6 Ten problem będzie też u nas na serwerze, więc proponuje wprowadzić punkt do regulaminu, który da możliwość 1 szansy na ub z wyraźnym poleceniem usunięcia CSXGuard z głównego katalogu gry. Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez SHAMPON 5 1 2 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 @ EinSehrGoldenerApfel 24H na rozpiske demka. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Imo nic nie widać na hltv jedyne co to teleporty... z mojej strony UB i ogarnij povy bo next time nie przejdzie. Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SensiSilver Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 ogarnij povy czyli usun CSXGuard? Usunięte. Czy coś wiecej mam zrobic? Żadnych wspomagaczy i tak nie używam wiec glupio byłoby dostac perma za niewinność, wiec jak cos jeszcze mam zrobic żeby można było mnie sprawdzic to dajcie info Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi