Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Jestem za tym by Svip miał ciągłego bunnyhopa tak jak to było wcześniej. Te 15 sekund jest moim zdaniem bez sensu. Zachęciło by to graczy do kupna Svipa i zabawa była by także przyjemniejsza. @ Trivor @ `Costry. @ UpishDzonny Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez K4SA Dodanie jednego @ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Właśnie zrobiłem o tym ankietę xDD Ale jestem jak najbardziej za 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 4 Kwietnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Jestem na Tak. Moim zdaniem jest to troszeczkę irytujące te 15 sek BunnyHop ponieważ gracz moze to tylko użyć raz na runde już inaczej jak by co 15 sek wygasało czekasz 2 sek i spowrotem klikasz G i masz 15 sek BunnyHop. Tak jak było wczesniej ciągły BunnyHop czyli, że po iluś tam skokach jest zablokowane skakanie na ileś tam sekund to było juz lepsze i bardziej przydatne 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi