420 KushMan Opublikowano 5 Kwietnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Nick: KushMan Imię: Robert Wiek: 19 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 7-8 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/server_info/54.38.135.53:27015/top_players/?query=KushMan Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199067539065/ Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Brakuje na serwerze adminów, posiadam strażnika już dłuższy czas znam swoje obowiązki. Tak jak pisze mam strażnika lecz czasem brakuje tego admina na serwerze który może nadać odpowiednia kare ponieważ na strażniku moge dac tylko gaga lecz czasem to nie skutkuje pozytywami. Jestem osobą akytwną na serwerze i zawsze staram się dopilnować porządku. Kontakt: Forum, Steam, TeamSpeak Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Wymagania: Minimum 16 lat ✔ Counter-Strike 1.6 na STEAM ✔ Umiejętność korzystania z komend admina. ✔ Minimum 2 tygodnie stażu na randze Strażnika Serwera ✔ Minimum tygodniowe konto na forum, 10 postów oraz brak warnów ✔ 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka TurboDelfin Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Jestem na tak +GT +steam +ogarniety +blokuje słusznie +AMXX +składka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 JESTEM W 100% NA TAK: + GT + Aktywność Bardzo wysoka na forum i na serwerze + Ogarnięty + miły kutularny dobra opinia na serwerze + AMXX + Składka + Wiek + Zaje-fajne mikro i mutacja + Bardzo dobrze zna regulamin serwera 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik itsV9 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 #KushForPresident Jestem na tak + Ogarniety + Aktywny na serwerze + Kultura +AMXX +GT 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Olgens Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Jestem zdecydowanie na tak KushMan robi kawał dobrej roboty i jest ogarnięty. +GT +Mikro +Kultura +Aktywność +Wiek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 na tak - nie chce mi pokazac dalej druida noob + aktywnosc +mikro + gt xd 2 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SkRpT_Chinol Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Dwa razy sie powtarzasz w podaniu, masz steam ale na nim nie grasz, gt też da sie podać lepiej niż to zrobileś. Mimo to jesteś strażakiem, który jako jedyny najmniej irytuje a nawet prawie wcale. W miare logicznie myślisz. Jesteś rozpoznawalny i sie nie denerwujesz szybko więc, nie będziesz dawał pochopnych banów. Być może po otrzymaniu szansy coś ci sie w glowie przestawi to wtedy zmienię zdanie. Jestem na tak. Ps: po otrzymaniu flag ganiaj dzika do ct. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 + Ogarnięty + GT + Brakuje adminów + Kultura + Mikro Oczywiście na tak 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 jestem na tak +wiek +gt +mikro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Okres próbny 2 tygodnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi