Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Witajcie, mam 3 propozycje dla @ Trivor @ `Costry. @ UpishDzonny 1. Możliwość RTV od początku mapy a nie trzeba czekać 10 minut. 2. Możliwość nominowania map brakuje mi tego właśnie na tym serwerze. 3. Zrobienie wszystkich map pod /menu brakuje tego na mapie jail_killer albo jail_ibb albo jeszcze na jail_toys oraz na wielu innych. EDIT1: Idealnie ten mój punkt 3 ujął dryblas EDIT2: A jak można nominować jeśli tak można @ UpishDzonny Odnośnik do komentarza
Użytkownik UpishDzonny Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 1. Możliwość RTV zmieniłem z 10 minut na 3 minuty 2. Włączyłem tą opcje, wczesniej rtv wybierało mapy losowa z listy map, teraz gracze muszą nominować mapy do RTV 3. Nie rozumiem podpunktu 3, możesz rozwinąć? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SkRpT_Chinol Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 1. Wybieracie zawsze jedynkę wyjątek jest kiedy widzicie w wyborze map ,,jail_facebook" wtedy klikniecie wlasnie tą cyfrę pod która jest owa mapa. Więc wasza chęć zmiany mapy wynika z tego że nie patrzycie co klikacie, są tez oczywiscie inne powody ale ten jest głowny. Jestem na nie. 2. Może być ale musi być blokada map wczesniej granych. 3. Chodzi o to ze nie na kazdej mape da sie otworzyc cele przez menu (tak zgaduje @ UpishDzonny ) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 1. Już zmienione przez opiekuna 2. Jak Dzonny napisał jest już nominacja, standardowa jak na każdym serwerze.. po prostu wpisujesz w czat: nominate "nazwa mapy" - nawet widziałem to w hud lub w czat się wyświetla co jakiś czas 3. Nie jestem pewny czy jest taka opcja ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi