Użytkownik Flaraaaaa Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Twój nick: Flaraaaaa Nick oskarżonego: V9 IP/SID oskarżonego: Nie mam dostępu do tego albo nie wiem jak sprawdzić Data i czas zdarzenia: 06.04.2021 to było coś około godziny 02:10 Powód skargi: Free kill w ct Opis sytuacji: No ogólnie sprawa prosta gram sobie typ mnie za nic free kiluje nagle mowie dobra dzieciaku bo już mnie wkurwiasz zaczalem robic demko wyzywalem go bo miałem rage za co przepraszam nie powinno to mieć miejsca no i co typ zaczął mnie od kurew wyzywać zabił mnie skończyłem demko potem jeszcze mnie tam wyzywał ale to na luźno miał prawo wkońcu też go wyzywałem Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://megawrzuta.pl/download/d07c4b57078e6a88cc8f1141b127f06d.html A czy ludzie to potwierdzą to nie wiem bo go lubią ale był przy tym zdażeniu GoooDman taki nick chyba że sie tam pomyliłem o jakąś literke i Emperor czy jakośtak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik huumanista. Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Przeciez to jakis dzieciak bez mikrofonu co szczeka na czacie i zacina mu sie plyta bo jedynie co potrafi pisac to "twoja stara, twoj stary" PS. Flara ma racje Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez huumanista. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 V9 STEAM_0:1:589433313 " Nadałam bana na CT, odwołać od bana na CT kolega się może po tygodniu od teraz Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi