Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Flaraaaaa - Strażnik

Flaraaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick:  Flaraaaaa
2. Wiek: 15
4. Link do GameTracker Kliknij:  https://www.gametracker.com/player/Flaraaaaa/54.38.135.53:27015/
5. Twoja znajomość zadań strażnika: Strażnik ma obowiązek pilnowania regulaminu głównie pilnowanie czy Ct nie freekiluje (Zabija bez podstawnie) oraz sprawdzania czatu strażnik ma zapobiec łamania regulaminu Myśle że sie nadaje miałem na kilku serwerach admina 1 raz opiekuna i dużo razy strażnika zrezgynowałem z powodów braku rozwijania serwera oraz brak chęci grania na serwerze nie rozwijanym i upadającym także myśle że powód był słuszny chce pomóc temu serwerowi bo jak widziałem to większość osób nie stosuję się do regulaminu Np Free killowanie to widziałem tu dzisiaj często gram tu już 1d i ciągle widze osoby w ct co freekilują widze wulgaryzm na czacie i tym podobne :).
6. Doświadczenie: duże sądze że w skali od 0 do 10 to tak 9 i pół bo jednak troche się zapomniało ale większość pamiętam
7. Mikrofon (Obowiązkowy): posiadam mikrofon sprawny i dobrze działający sądze że dobrze mnie na nim słychać iż gdy przemawiałem to ludzie nie mieli problemów żeby mnie odsłuchać
8. Składka (Tak/Nie): niestety raczej nie ponieważ nie zarabiam nie pracuje chce pomóc serwerowi czy za chęć pomocy trzeba dodatkowo płacić sądze że nie licze na przyjęcie przepraszam za wulgaryzmy które pisałem na czacie postaram sie żeby nigdy do tego już nie doszło

• Fuu 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

Ale pryma aprylys było 5 dni temu... zagrałeś 15 minut na serwerze, spiąłeś się z chłopem i chcesz strażnika? No niee xd

• Ha ha 1
  • Użytkowniczka

Jestem na nie

-GT, za mało grałeś. Daj się poznać i wtedy napisz podanie.

-/+AMXX

+/- Składka

+podanie

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]