Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Imię: Romek Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ serwer nie ma opiekuna, a pewnie przydała by się osoba która może się zająć serwerem. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: surf Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, byłem jedynie właścicielem serwera. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): amxx: 10/10 smx/sourcemod: 0 panel: hostingowy? ftp? 10/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): gdy się coś znajdzie to pewnie Coś o sobie: Jestem aktywną osobą oraz jestem bezkonfliktowy, mam duże doświadczenie o amxx, aktualnie tworze własny serwer. Minimum 16 lat + Bycie pomocnym + Wsparcie finansowe(wymagane) + Posiadać dobrą reputację na serwerze ? Posiadać dobre zdanie u administracji serwera ? Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP + Posiadanie admina na serwerze. - (pisałem podanie, kiedy opiekunem był jeszcze @ Manieczek!^^ , czekałem 2/3 tygodnie na rozpatrzenie podania i się nie doczekałem) @ KilleR. pewnie że umiem https://strefaskilla.pl/temat/29659-warn-v2/ https://strefaskilla.pl/temat/29656-warn/ @ Anox no chyba wiem Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez kacorvixon_ 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Jestem na NIE - mała aktywność - wiek - Zachowanie - Ostrzeżenia 4.17 Osoba składająca podanie na rangę funkcyjną nie może posiadać ostrzeżenia na koncie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 NIE ... Brak Aktywności - Wiek - Punkty ( Ostrzeżenia ) - 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Smutny pies Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Hm dla mnie bez sensu ludzie są na nie chłop zna sie na pluginach. i nawet rozszyfrował jakimś cudem mój setinfo. Więc nie ma najsczerszych powodów żeby go anulować :) ja z własnej ręki bym go przyjął lepiej brać póki gorące Jescze sie wypowiem jaki to ogarniety typek + Wiek + Dużę Zaangażowania + Grałem na jego bb i jb + Zna sie na pluginach + Amxx + Podanie Na Tak! 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 6 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Jestem na NIE +/- wiek -brak aktywności -ostrzeżenia -podanie mało przekonujące -AMX 10/10 umiesz napisać plugin? +składka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Na Nie -2 ostrzeżenia -na opiekuna musisz mieć najpierw admina - mało aktywny -/+ wiek 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Jestem na NIE +/- wiek -brak aktywności -ostrzeżenia -podanie mało przekonujące +składka 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Za okresem próbnym +/-wiek - ostrzeżenia - Mała aktywność + Składka + Chęci 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kamsi Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Jestem na TAK + wiek + ogarnianie AMXX + zaangażowanie + składka 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Kwietnia 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 13 godzin temu, kacorvixon_ napisał: Posiadanie admina na serwerze. - (pisałem podanie, kiedy opiekunem był jeszcze @ Manieczek!^^ , czekałem 2/3 tygodnie na rozpatrzenie podania i się nie doczekałem) To po co składasz podanie na OPIEKUNA serwera jeśli nie posiadasz nawet admina na serwerze ? Na NIE! +/- wiek + składka + AMXX - ostrzeżenia : 13 godzin temu, GENERAL ALADEEN napisał: 4.17 Osoba składająca podanie na rangę funkcyjną nie może posiadać ostrzeżenia na koncie. DWA największe minusy to brak admina oraz ostrzeżenia na forum, bez tego ani rusz. @ Trivor 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik avalanch Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) jestem na tak + Wiek + Zna sie na pluginach + Amxx +mily pomocny ++robi wlasny serwer (basebuilder ) Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez avalanch 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Na nie - ostrzeżenia / za to już powinno być odrzucone - brak admina - aktywność na forum + wiek + składka 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 8 Kwietnia 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Nie wiem czemu powtarzacie po innych - nie wnosi to nic nowego do tematu Na dorobienie ostrzeżeń jakiś czas chyba jest (jeśli nie to ktoś czerwony mnie oszukał :D) Chłopak jest w moim wieku i domyślam się, jak ważne może być dla niego te podanie i wasze wypowiedzi pod nim. Ambicji zabrać Ci nie można, ale to niestety nie wystarczy. Popracuj trochę, dokończ pracę nad BB, złóż podanie na admina na tym surfie i spróbuj ponownie za parę tygodni, bądź miesięcy - jeśli nadal będzie Ci zależało i nie napisałeś tego podania pod wpływem szybkiej decyzji, jeśli tak było to na starcie jesteś skreślony. Pozdrawiam @ Anox Na Nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik *NIKO* Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Jestem na Tak +checi +zaangażowanie +wiek +brak opiekuna serwera +/- ostrzeżenia + spoko mordka p.s trzymam kciuki haha 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 +wiek +amxx -warny +/- podanie +wsparcie finansowe Na Okres próbny 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Cytat -na opiekuna musisz mieć najpierw admina Nie musi. Nikt tego surfa nie ogarnia, ja ledwo co zaglądam w dział i mało co na nim robię więc zaryzykuje jeśli ma coś dobrego wnieść, tym bardziej że chętnych brak. Co do składki napisz gdzies do mnie 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi