Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Witam wszystkich zgromadzonych będę odpowiadał na wasze pytania. ------------------------------------- @ Dusia [P] Czego lubisz się uczyć? [O]--> Wsm szczerze matmy bo lubię bardzo liczyć wszystko w pamięci. [P] Co Cię denerwuje w życiu co dziennym? [O]--> Myśl że w maju egzaminy 8 klasisty [P] Zmienił byś coś na JB? [O]-->To co piszę w propozycjach i błędach serwera [P] Co Ci się najbardziej podoba na JB, a co denerwuje? [O]-->Podoba to się atmosfera i duża ilość miłych osób a denerwuje to jak ktoś ma 1000fps i w sekundę jest po drugiej stronie mapy [P] Największy przypał jaki miałeś? [O]-->Kuzyn mnie kiedyś prawie zlał bo dałem jemu psu czekoladę Ale na szczęście nie dużo od wtedy wiem że psy nie mogą jeść czekolady [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O]-->Co ma być to będzie uo ou zawsze i wszędzie uo ou może nie jest jak w niebie idę przed siebie bo życie i granie na jb jest piękne. [P] Zażywasz jakieś używki? [O]--> Nie pije nie pale nie przeklinam i nie zażywam [P] Do jakiej szkoły chciałbyś chodzić? [O]-->Do jak najlepszej [P] Twoja wymarzona praca? [O]--> Mało robić dużo zarabiać ------------------------------------ @ KArol [P] - Kiedy odejdziesz? [O]--> Oby jak najpóźniej kocham jb szczególnie u Was na strefie skilla. [P] - Ile masz naprawdę lat [O]--> 15 w maju. Mam legitymację wam pokazać? [P] - Dlaczego tak bardzo chcesz wywalić sgsy :c? [O]-->Nie chce ich odrazu usuwać chce Po prostu jakieś limity na nie zrobić bo są broken. ------------------------------------ @ Kacperek [P] Dlaczego wyglądasz tak młodo? [O]--> Przez to że się zachowuje jak 11 latek Ale będziecie mi zazdrościć starości jak nadal tak będę młodo wyglądać [P] Twój ulubiony owoc? [O]--> Jabuszko. [P] Wymarzone miejsce? [O]--> Jestem w wymarzonym miejscu czyli w mieszkaniu w bloku. [P] Na jakim serwerze grasz? [O]-->Jailbreak CS 1.6. [P] Jakieś plany na forum? [O]--> Mam jeszcze zamiar mówić swoje pomysły bo jestem pomysłowym człowiekiem. ------------------------------------ @ Lolek`` CS:GO [P] Kochasz zwierzęta? [O]--> Tak dziki najbardziej. [P] Kim chcesz zostać w przyszłości? [O]--> Bogatym ludźkiem. [P] Masz jakieś zainteresowania? [O]--> granie na waszym serwerze JB cs 1.6. [P] Jesteś dzikiem? [O]--> I to jakim. [P] Uprawiasz jakiś sport? [O]--> Nie nazwał bym to sportem Ale codziennie na chociaż 1,5 godziny wychodzę na dwór i sb chodzę po wsi. [P] Twój ulubiony język? [O]-->Zdecydowanie UK. [P] Czy byłeś kiedyś w zoo? [O]-->No nie raz już chyba z 2 razy w Wrocławiu. ------------------------------------ @ KushMan [P] Jak ci się spędza czas na forum ? [O]-->Zaje-fajnie. [P] Ulubiony sport? [O]--> Stanowczo ping pong. [P] W czym chciałbyś być naprawdę dobry? [O]-->W strzelaniu HS w cs 1.6 bo narazie to tak średnio wygląda. [P] Gdybyś mógł się przenieść gdziekolwiek na świecie, gdzie byś poszedł? [O]-->Do cb pogadać z tb twarzą w twarz A nie przez neta. [P] Dostajesz tylko 3 słowa, aby opisać siebie - czym one są? [O]--> Leniuch, Wrażliwy Miły. [P] Co myślisz o serwerze Jailbreak? [O]-->Wszystko ok tylko więcej aktywności pod moimi propozycjami. [P] Jakie pytanie byś sam sobie zadał? [O]-->Dlaczego jesteś taki piękny? ------------------------------------ @ ElChapoGuzman [P] Jakie masz pasje? [O]-->Granie na waszym serwerze JB cs 1.6 i wychodzenie na dwór [P] Co byś zrobił jak byś wygrał w Lotto? [O]-->Kupił bym se najdroższy zestaw gejmingowy(xd) w tym kompa i monitor oczywiście, cs 1.6 na steama i wszystko na zawsze na serwerze cs 1.6 jb (wsensie Premium rzeczy). Przekupienie costrego i Trivor żebym miał Adma albo opiekuna na JB(XDD) Oraz coś tam na rozwijanie tego JB Ale co najważniejsze reszta dla rodziców bo bym wszystko w tydzień przechulał. [P] Co byś zmienił w swoim życiu? [O]-->Nie ma chyba nic takiego oprócz przejścia szybciej mutacji, bo jak narazie to kicha. ------------------------------------ @ plastuś [P] lubisz filipa? [O]--> Nie bo ban mu się należy za faworki i ucieczki z ct i wyzwanie Ale może troche. [P] ile masz fps? [O]--> Stałych 35 jak patrzę się maksymalnie w dół albo w górę to około 100. [P] co myślisz o krzakach? [O]--> Niektóre są złe bo kujące A inne dobre bo rosną na nich ładne czasami jadalne roślinki. [P] jaki masz fotel gejmingowy? [O]--> Nie mam, ale za to jakiś stary biórowiec mam taki typowy. ------------------------------------ Nominate: @ K4SA 3 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 6 Kwietnia 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Trochę kolorowanka, na przyszłość wybierz dwa kolory i będzie przyjemniej dla oka 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi