Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

SGS, GS, GSJ Co to jest?

Lufa

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam, w tym "poradniku" wyjaśnię drogim użytkownikom, oraz adminom co to dokładnie SGS, sam zostałem zbanowany za strefy więc myślę, że trzeba opisać wszystko pokolei.

Wszystko wymienione w tytule to są Skrypty pozwalające przemieszczanie się graczowi szybciej niż inni. Wszystko to może wyjść na minimum 99fps, tylko, ze większe efekty będą na większych ilościach fps (250-1k)

SGS - Można to wykonać przy pociągnieciu scrolla w dól i szybkim kliknięciu CTRL, i tak na zmianę.

GS - "Ground Strafe" na tym biega się jeszcze szybciej niż na SGS, i jest łatwiejsze, tu po prostu palimy rolkę w dół i robimy strefy. 

GSJ -"Ground Strafe Jump" Jak sama nazwa mówi są to gsy z dodatkiem skoku, jest to podobne do GSów, tylko, że skaczemy jak małpa, ciągnąc ducka w dół i odrazu klikając jumpa na rolce.

STRAFE -Strefy jest to dużo lepszy Bunnyhop, który polega na bardzo szybkim skręcaniu myszką w lewo i prawo. Jest to bardzo trudne do wykonania i wymaga trochę treningu i czasu. Najlepiej jest to robić na 250/333 fps, ja tam mam 500+ fps i też fajnie wychodzą. Strefy są w 100% legalne.

BH - bind "mwheelup" "+jump"  - scroll w góre.

GS - bind "mwheeldown" "+duck" - scroll w dół

Tu podlinkuje różne filmiki, jak to wszystko wygląda.

SGS: 

GS'Y:

GSJ: 

Źródło Forum na którym miałem admina: Nie moje 

Edytowane przez Lufa
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • WTF 1
  • Użytkownik

@ Lufa  podaj źródło , bo poradnik nie twój ;) źródło ; https://cs-heaven.pl/index.php?/topic/113-sgs-gs-gsj-co-to-jest/&tab=comments#comment-780

Edytowane przez karlolw0w
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • 1 miesiąc temu...
  • VIP
VIP

zamkniety.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]