Użytkownik∙ Lufa Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam, w tym "poradniku" wyjaśnię drogim użytkownikom, oraz adminom co to dokładnie SGS, sam zostałem zbanowany za strefy więc myślę, że trzeba opisać wszystko pokolei. Wszystko wymienione w tytule to są Skrypty pozwalające przemieszczanie się graczowi szybciej niż inni. Wszystko to może wyjść na minimum 99fps, tylko, ze większe efekty będą na większych ilościach fps (250-1k) SGS - Można to wykonać przy pociągnieciu scrolla w dól i szybkim kliknięciu CTRL, i tak na zmianę. GS - "Ground Strafe" na tym biega się jeszcze szybciej niż na SGS, i jest łatwiejsze, tu po prostu palimy rolkę w dół i robimy strefy. GSJ -"Ground Strafe Jump" Jak sama nazwa mówi są to gsy z dodatkiem skoku, jest to podobne do GSów, tylko, że skaczemy jak małpa, ciągnąc ducka w dół i odrazu klikając jumpa na rolce. STRAFE -Strefy jest to dużo lepszy Bunnyhop, który polega na bardzo szybkim skręcaniu myszką w lewo i prawo. Jest to bardzo trudne do wykonania i wymaga trochę treningu i czasu. Najlepiej jest to robić na 250/333 fps, ja tam mam 500+ fps i też fajnie wychodzą. Strefy są w 100% legalne. BH - bind "mwheelup" "+jump" - scroll w góre. GS - bind "mwheeldown" "+duck" - scroll w dół Tu podlinkuje różne filmiki, jak to wszystko wygląda. SGS: GS'Y: GSJ: Źródło Forum na którym miałem admina: Nie moje Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez Lufa 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik malango Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) @ Lufa podaj źródło , bo poradnik nie twój źródło ; https://cs-heaven.pl/index.php?/topic/113-sgs-gs-gsj-co-to-jest/&tab=comments#comment-780 Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez karlolw0w 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lufa Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Teraz, karlolw0w napisał: @ Lufa podaj źródło , bo poradnik nie twój Racja dzięks Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 27 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi