GENERAL ALADEEN Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Wchodzi Amerykanin do baru w Polsce i mówi: – Słyszałem, ze wy, Polacy to jesteście straszni pijacy. Założę się o 500$, ze żaden z was nie wypije litra wódki jednym haustem. W barze cisza. Kady boi się podjąć zakład. Jeden gościu nawet wyszedł. Mija kilka minut, wraca ten sam gościu, podchodzi do Amerykanina i mówi: – Czy twój zakład jest wciąż aktualny? – Tak. Kelner! Litr wódki podaj! Gościu wziął głęboki oddech i fruuu… z litra wódki została pusta butelka. Amerykanin stoi jak wryty, wypłaca 500$ i mówi: – Jeśli nie miałbyś nic przeciwko, mógłbym wiedzieć, gdzie wyszedłeś kilka minut wcześniej? – A, poszedłem do baru obok sprawdzić, czy mi się uda… 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 xd Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 8 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik ElChapoGuzman Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Hahahah Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 8 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 XDDDDDDD Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi