Użytkownik D4W1D Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Dziękuję wszystkim za wspólne pogadanki i inne gdyż mój stan zdrowotny jest na granicy śmierci. Od miesiąca jestem w szpitalu a od 3 dni wymiotuje krwią co 2 minuty. Byłem w śpiączce Ale to nic nie dało.???⚰⚰⚰⚰ @ Ewciakkciak dziękuję za wspólne rozmowy na czatboxie @ Andrzej. dzięki za rozmowy na czatboxie @ niktważny dzięki za rozmowy na czatboxie Jeżeli zapomniałem o kimś to sorki ale to są najważniejsze osoby dla mnie. Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez D4W1D 9 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Czym taki Twój stan jest spowodowany? Dużo zdrówka i polepszenia go w jak najszybszym czasie Odnośnik do komentarza
Użytkownik D4W1D Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Dusia napisał: Czym taki Twój stan jest spowodowany? Dużo zdrówka i polepszenia go w jak najszybszym czasie Jestem skłonny do chorób i przez narkotyki jak energetyki Dziękuję bardzo ale chyba nie na długo Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez D4W1D Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 No elo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 3maj się! 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 8 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 3maj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Mam nadzieje że do zobaczenia ! Będę czekała na wieści 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Obyś wyzdrowiał żegnaj 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 naura 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rakso<3 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 3maj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka qqqqqqqqqqqqqqq' Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Jejuu :(( szybkiego powrotu do zdrowia, bedzie dobrze! trzymaj się i wróć do nas♡ 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 9 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi