Użytkownik Superfk Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick z CS:Superfk Admin banujący: Server Serwer:Jailbreak Data zdarzenia:dziś teraz gdy próbuje się połączyćna serwer Opis sytuacji:wczoraj bez bana teraz pobieram cs go z steam wbijam na serwer i mnie wyrzuca i pisze że jakiś ChlenixBy DmN Jak się edytuje routerw cs Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez Superfk Poprawa 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Ja też tak często mam. Ale zawsze zresetowanie rutera działa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Superfk Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Próbowałem w wczoraj zresetowałem router i dalej mam permbana na jakiś nie mój nick tylko ktoś mi czitował ip Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi