Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie [koreeeg]

Janek23913

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick na serwerze: koreeeg

Nick admina banującego. wojtek

Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban

Czas oraz data bana: 

04-11-21 00:25

Serwer na którym dostałeś bana: mirage/cache

Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Jestem na rampie i celuje w schody widzialem jak przechodzi jeden CT i mnie dojezdza to go zabilem potem poszedlem glebiej w site sprawdzilem ninje standard, spalilem jungle poszedlem na ct i otrzymalem banicje.

Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:591428508&advType=steamid&Submit

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:1182857017]

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:

Disconnect: You have been banned by this server, check http://strefaskilla.pl for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check http://strefaskilla.pl for more info.

• Użytkownik∙

@ Wojtekk_   48H

#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik

Sprawa jest prosta dostałem takie polecenie od właściciela tego serwera oraz dostałem od niego informacje że wcześniej już go podejrzewał także Nie mogłem zlekceważyć polecenia osoby nade mną!!! Pozdrawiam

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

@ Andrzej. rozpisz 

• Lubię to! 2

#pragma semicolon 1

{
}

{
    return Plugin_Handled;
}
{
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Zasłużony

http://810255.node46.pukawka.pl/dem-de_mirage-1618092181-1618095014.zip

5:05 - wcelowany wychodzisz akurat w to miejsce, a po akcji udajesz silvera i nie strzelasz do typa ktorego widzisz od dawna? + prefire chyba ze to mi gotv zacielo xd

9:20 - jak patrzales na auto to za kazdym przesunieciem sie przeciwnika albo podskoczeniem twoj celownik wykonywal identyczne ruchy tylko ze w tym samym czasie

12:54 - tez dziwne, gosc mogl pojsc glebiej w side  a ty poprawiles celownik na wysokosc jego glowy i strzeliles

13:15 - strzelasz do typa na schodach i akurat jak biegnie typ z okna na dzungle to ty sie tam wcelowujesz i zostawiasz goscia ze schodow

14:50 - prefire do okna xD 

22:00 - prefire na typa wybiegajacego z palacu, juz miales isc ale typ zaczal zawracac 

@ Lolek`` CS:GO wszystko dziala xD

image.png
:pepehands:

• Użytkownik∙

5:05 - jakie wcelowanie? Szedlem normalnie i sprawdzalem z prawej do lewej czy go nie ma i zabiłem bo tam był. A tego typa na carze to nie widziałem od dawna, ciało go zasłoniło i chciałem się wcelować w jakby tego headshota na aucie.

9:20 - jakie ruchy za przeciwnikiem? na demku wyraźnie widać że strzeliłem w niego i mój celownik za nim nie szedł więc.

12:54 -  to był oneway i było widać że przechodzi na standard wyszedł z niego i go zabiłem. nie widzę nic w tym dziwnego.

13:15 - chciałem sie schowac do sandwitcha nie mialem ammo ale i tak patrzylem na jungle jakbym przeladowal i ten z jungli wychylilby to by dostal heda a ten ze schodow nie zraszowalby mnie 

14:50 - jaki prefire? patrzylem tylko okno bo stamtad mogl wyjsc przeciwnik kazdy tak gra.

22:00 -  w tej akcji nie bylem w palacu wiec nie wiem jak na to odpowiedziec

• Użytkownik

Będę w domku wieczorem i sprawdzę to demko

steryd kopia.PNG

• Użytkownik
20 godzin temu, Andrzej. napisał:

http://810255.node46.pukawka.pl/dem-de_mirage-1618092181-1618095014.zip

5:05 - wcelowany wychodzisz akurat w to miejsce, a po akcji udajesz silvera i nie strzelasz do typa ktorego widzisz od dawna? + prefire chyba ze to mi gotv zacielo xd

9:20 - jak patrzales na auto to za kazdym przesunieciem sie przeciwnika albo podskoczeniem twoj celownik wykonywal identyczne ruchy tylko ze w tym samym czasie

12:54 - tez dziwne, gosc mogl pojsc glebiej w side  a ty poprawiles celownik na wysokosc jego glowy i strzeliles

13:15 - strzelasz do typa na schodach i akurat jak biegnie typ z okna na dzungle to ty sie tam wcelowujesz i zostawiasz goscia ze schodow

14:50 - prefire do okna xD 

22:00 - prefire na typa wybiegajacego z palacu, juz miales isc ale typ zaczal zawracac 

Daj link do dema jeszcze raz ten nie dziala cos

steryd kopia.PNG

• Użytkownik∙

Temat zamykam bo spamicie, @ Lolek`` CS:GO  tak jak napisaleś, jak wrócisz to rozpiszesz.

#pragma semicolon 1

{
}

{
    return Plugin_Handled;
}
{
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Krejzol zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik

9:24 Przeskok na jak strzelasz pestkę obok ciała i ciągnie ci celownik za modelem

9:40 Nie wiem co robiłeś ale być może byłeś w szoku że zobaczyłeś przeciwnika i zacząłeś oddawać strzały w ścianę i gdzie znowu wspomogłeś się 

9:57 Słyszysz jak biegnie ci dwóch ct w jednej linii i nie potrafisz ich zabić bez tego alta ale cię  rozumiem bo wtedy by ci skakał z jednej głowy na drugą 

13:12 Takie sprawdzanie skacząc jest śmieszne i tu nie tylko tutaj tak ogólnie kolega jak ma przeciwnika przed sobą gdzie nawet go nie słyszy wyczekuje go ile tylko może i wychodzi na niego normalnie  tam gdzie nie ma przeciwnika a mógłby ktoś stać np kanapka,drewno,ct,ninja,bs to on sprawdza te miejsca za każdym razem skacząc jak małpa

13:15 wcelowujesz się w chłopaczka co za sekundę wychylał z awp na dzungli zapominając całkowicie że masz mordeczkę  na schodach fakt dostałeś info że jest dzungla ale to po tym jak zabiłeś na standardzie 

22:14 Tutaj znowu kolega się wspomaga swoim super aimem na głowę 

steryd kopia.PNG

• Pigułsonuwer;vrn odblokował(a) i zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik

@ Krejzol chcesz coś dodać co do tego tematu?

steryd kopia.PNG

• Użytkownik

odwolanie_odrzucone.png

• Lubię to! 1

steryd kopia.PNG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]