Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Nowy serwer DEATHRUN CSGO na Strefie?

Andrzej.

Rekomendowane odpowiedzi

• Trivor promuje ten temat
  • Użytkownik

Cześć, super pomysł z nowym serverem ja napewno wbije po skakać na deathrunie :D

• Super 1
  • Użytkownik

Według mnie jak na te czasy jest to rzeczywiście bardzo trudny tryb do rozkręcenia. Mimo tego osobiście pograłbym deathruna + klasy i poskakał jak za dawnych czasów xD .@ Pjoter  @ KilleR. a wy co o tym sądzicie?

• Lubię to! 2
  • Super 1

IMG_0649.thumb.jpeg.d9e9da1bffe6f1da0abca3f0e7804d50.jpeg.2bf18dd97b076daa31351eeae775e966.jpeg Screenshot_20260718-010008.Discord.jpg.dedae1c3f8a72a53cbc69a510e6de47b.jpg Zrzutekranu2024-06-25204630.png.1be09532a51823b42a419deb065f36f7.png IMG_0614.thumb.jpeg.31cc5173e882e8ee11277d25c39560b6.jpeg.fa17b8cca09b9929218376a1cb5473dd.jpeg

• VIP
VIP

Ło.. na dr grałem z 11 lat temu.. mogło by być ciekawie zagrać znów po latach i to jeszcze w csgo :D tylko co te klasy robią/dają? :P 

jestem ZA :peppoBrawoo:

• Super 1

zussex3.gif.07c105d65d918cc39972dc268c0bb131.gif

• Użytkowniczka

Witaj, na taki serwer jestem chętna!  C: 

• Super 1

• Użytkownik

Ja chętny i jak najbardziej za.

• Super 1
  • Użytkownik

Deathrun zawsze był spoko i przeważnie dużo osób na nim grało... Ja chętnie bym pograł :)

• Super 1
  • Użytkownik

Ja bym pograł fajny serwer i dobry pomysł

• Super 1

s.gif

• Użytkownik

Też bym czasem wpadł, na odskocznie od surfa 

• Lubię to! 1
  • Super 1

sg.png.161015a650a53e77339092715d07ae52.png

• Użytkownik

Chętnie bym zagrał , żeby odpocząć od tryhardowania na OM

• Super 1
  • Użytkownik

no chetnie, zwlaszcza ze na cs go na mirage mam 50 fps to na deathrunie bede mial z 5 moze 6

super opcja

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jak włączysz mi ABH to chętnie poskaczę xd
@ Andrzej. To na pewno z czasu wskoczę sobie na serwer

PS: Jak ja kocham, kiedy wszyscy piszą, że będą grać.. a przychodzi co do czego to może z 3-4 osoby wbiją z tematu

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 1

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

• VIP
VIP

Słaby pomysł a dlaczego? Już mówię, jeżeli chcesz robić dobrego DR+KL to musisz włożyć hajs w niego + dobra paczka musi być, ale jak ja robiłem dr to ciula kto grał nawet jak robiłem i płaciłem za reklamy, nie opłaca się go robić, bo one się nie kręcą tak jak kiedyś, więc mówię ciężko jest, też patrzę na te większe sieci które mają DR to mają 7,6 osób dziennie, nwm musiał byś mieć takiego co stoi parę lat i rozkręcać go ciągle a tak od zera to mówię ci, że nie warto. :)

• Lubię to! 3
  • Użytkownik

Super opcja.

Pozdrawiam 

• Super 1
  • Użytkownik

Nie ma sensu stawianie serwera DR bo mimo twojego większego wkładu,  rozkręcenie + reklamę i tak gówno będzie osób na nim grało. Kiedyś te wszystkie "niestandardowe" tryby były popularne teraz już niezbyt się cokolwiek trzyma nawet na tych większych sieciach. Fajnie by było sobie pograć ale no na tym serwie będzie garstka osób grała także no :monkaHmm1:

Co prawda są serwery DR które są pełne ale to nie polskie tylko zagraniczne gdzie tam można napisać że te serwery są international przez co mają znacznie większy zasięg i popularność wśród graczy.

• Lubię to! 4
  • Użytkownik∙

Powiem Ci , że DR za czasów cs 1.6 był bardzo popularny, graczy co chwile było pełno na serwerze , gdzie jak się chciało wbić to trzeba było czekać 5minut , żeby miejsce się zwolniło. Nie wiem jak to jest w Cs Go czy dużo ludzi gra czy nie , bo nie śledzę tego. Oczywiście jak bd chciał rozkręcać serwer to musisz trochę włożyć w niego pieniedzy , nie wspomnę o tym że musisz mieć dobra paczkę z klasami. Jeżeli siedzisz w CS GO i widzisz , że coś się rusza , to śmiało bym robił, ale jeżeli serwer ma stać pusty to bez sensu robić go. 

Decyzję zostawiam tobie , bo wiem że potrafisz Andrzejku rozruszyc serwer od zera :D

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Pomysł dobry, zobaczymy ile osób będzie grało

Jestem za.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Dobry pomysl tylko lepszy chyba byłby bez klas. Oczywiście żeby też nie było rekordów ukończenia mapy bo dużo ludzi będzie grać na scriptach oraz auto strefach nawet jak na serwerze bedzie autobh odpalone.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]