Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Andrzej. Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Cześć, ostatnio myślałem o postawieniu na sieci nowego serwera - DEATHRUN + KLASY. Jest to specyficzny tryb i nie jest łatwo go rozkręcić, a jak ma stać pusty to bez sensu. Teraz pytanie do was - czy są chętni do popykania na takim serwerze? Będzie ktoś grał? Dajcie znać niżej, żebym wiedział Spoiler @ Użytkownik @ Użytkowniczka @ Strefowicz @ StrefoGłosowacz @ Admin CS:GO Surf+RPG @ Admin CS:GO 1vs1 @ Admin CS:GO AWP#1 @ Admin CS:GO AWP#2 @ Admin CS:GO Only Mirage #1 @ Admin CS:GO Only Mirage #2 @ CLYDE klasy dają różne udogodnienia, np. Klasa "long jumper" ma zmniejszoną grawitacje, oraz dwa skoki, klasa "duch" jest tylko dla Mega Premium (svipa) i ma 120hp + doublejump + 2 strzykawki. Itp itd. @ fluxx no jest abh xd, a co do drugiej kwestii to masz racje 9 2 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zyzo Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Cześć, super pomysł z nowym serverem ja napewno wbije po skakać na deathrunie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Według mnie jak na te czasy jest to rzeczywiście bardzo trudny tryb do rozkręcenia. Mimo tego osobiście pograłbym deathruna + klasy i poskakał jak za dawnych czasów .@ Pjoter @ KilleR. a wy co o tym sądzicie? 2 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 11 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Ło.. na dr grałem z 11 lat temu.. mogło by być ciekawie zagrać znów po latach i to jeszcze w csgo tylko co te klasy robią/dają? jestem ZA 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka TurboDelfin Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Witaj, na taki serwer jestem chętna! C: 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Ja chętny i jak najbardziej za. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jotgie Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Deathrun zawsze był spoko i przeważnie dużo osób na nim grało... Ja chętnie bym pograł 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZjemCiBabke Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 deathrun spoko serwer ja bym tam chętnie pograł także 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rakso<3 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Ja bym pograł fajny serwer i dobry pomysł 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fungus-iwnl- Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Też bym czasem wpadł, na odskocznie od surfa 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Eragon Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Cześć ,pewnie zawsze można popykać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik luko Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Chętnie bym zagrał , żeby odpocząć od tryhardowania na OM 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik huumanista. Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 no chetnie, zwlaszcza ze na cs go na mirage mam 50 fps to na deathrunie bede mial z 5 moze 6 super opcja 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik paprykarz Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Chętnie poskaczę Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez paprykarz 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Jak włączysz mi ABH to chętnie poskaczę xd @ Andrzej. To na pewno z czasu wskoczę sobie na serwer PS: Jak ja kocham, kiedy wszyscy piszą, że będą grać.. a przychodzi co do czego to może z 3-4 osoby wbiją z tematu 2 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik ferber Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Kozak pomysł 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GRanja Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 ja chętny 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 11 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Słaby pomysł a dlaczego? Już mówię, jeżeli chcesz robić dobrego DR+KL to musisz włożyć hajs w niego + dobra paczka musi być, ale jak ja robiłem dr to ciula kto grał nawet jak robiłem i płaciłem za reklamy, nie opłaca się go robić, bo one się nie kręcą tak jak kiedyś, więc mówię ciężko jest, też patrzę na te większe sieci które mają DR to mają 7,6 osób dziennie, nwm musiał byś mieć takiego co stoi parę lat i rozkręcać go ciągle a tak od zera to mówię ci, że nie warto. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SELP.Kogolek55 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Super opcja. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jagodziana Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Chętnie popykam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MoonLight Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Nie ma sensu stawianie serwera DR bo mimo twojego większego wkładu, rozkręcenie + reklamę i tak gówno będzie osób na nim grało. Kiedyś te wszystkie "niestandardowe" tryby były popularne teraz już niezbyt się cokolwiek trzyma nawet na tych większych sieciach. Fajnie by było sobie pograć ale no na tym serwie będzie garstka osób grała także no Co prawda są serwery DR które są pełne ale to nie polskie tylko zagraniczne gdzie tam można napisać że te serwery są international przez co mają znacznie większy zasięg i popularność wśród graczy. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Domciaa Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Oj tak tak @ ferber lecim chyba nie?;D 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Powiem Ci , że DR za czasów cs 1.6 był bardzo popularny, graczy co chwile było pełno na serwerze , gdzie jak się chciało wbić to trzeba było czekać 5minut , żeby miejsce się zwolniło. Nie wiem jak to jest w Cs Go czy dużo ludzi gra czy nie , bo nie śledzę tego. Oczywiście jak bd chciał rozkręcać serwer to musisz trochę włożyć w niego pieniedzy , nie wspomnę o tym że musisz mieć dobra paczkę z klasami. Jeżeli siedzisz w CS GO i widzisz , że coś się rusza , to śmiało bym robił, ale jeżeli serwer ma stać pusty to bez sensu robić go. Decyzję zostawiam tobie , bo wiem że potrafisz Andrzejku rozruszyc serwer od zera 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fred Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Pomysł dobry, zobaczymy ile osób będzie grało Jestem za. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Glaw Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Dobry pomysl tylko lepszy chyba byłby bez klas. Oczywiście żeby też nie było rekordów ukończenia mapy bo dużo ludzi będzie grać na scriptach oraz auto strefach nawet jak na serwerze bedzie autobh odpalone. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi