Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Admini jeszcze raz admini.... Gram trochę tutaj i chyba od całego czasu teraz największa.patologia

RedSkull

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:RedSkull
Nick oskarżonego:Frank Castle
IP/SID oskarżonego: Admin to.macie
Data i czas zdarzenia: 11.04 około 19;30
Powód skargi: Ban za miny w ,, przejściu"
Opis sytuacji:  Tak Admin Frank... Jego chyba w dzieciństwie cegłami rzucali ... Gram saperem mapa dust2 mini miny stoją poprawnie ! Daje bana bo ma dobre staty i w minę wlezie i trochę się popsują :c i juz trzeba banami sypać żeby się min pozbyć w takim razie po co ta klasa jak nawet poprawnie postawić i bany wali ? ;) Gram trochę i nie raz ludzie stawiali w tym.samym miejscu i nic się nie działo bo sprawdzali nie raz i to nie jest przejście ! Zresztą Frank nie cieszy się dobrą opinią wśród graczy . I Zwracam się bezpośrednio do niego idź pograj na tym serwerze co razem.z Jaro stworzyłeś .. a nie czekaj nie istnieję ;) wracasz z podkulonym ogonem i cyrki odstawiasz.

• Ha ha 4
  • Użytkownik

Na obecną chwilę mogę Ci napisać tylko tyle. Naucz się pisać bo, aż oczy bolą. Brak przecinków i składasz zdania jakbyś miał 10 lat... 

Powiadzasz że musieli cegłami rzucać? 

Poprawnie pisze się "w niego", a nie jakieś "jego". Wróć do podstawówki. 

Co Ty możesz wiedzieć o mojej opinii wśród innych graczy? Zawsze znajdzie się jakaś osoba która mnie nie lubi, lub za mną nie przepada, ponieważ dostał bana bądź coś innego. Gdybym miał banować za wszystko to server byłby pusty. Admin wie kiedy przymknąć na coś oko. 

Jeśli masz jakiś problem do mojej osoby zapraszam na pw i spotkamy się w realnym świecie, a nie będziesz fisiował przez internet. "nie strasz nie strasz bo się..." 

Na tą chwilę tyle z mojej strony. 

Jutro wypowiem się coś więcej. 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik

RedSkull ja Ci napiszę tyle, że powinieneś się wstydzić pisać skargę, gdy dostałeś bana za miny. Notorycznie stawiasz miny w przejściach, drzwiach, na bs'ach i w miejscach gdzie stawianie min jest zakazane, gdy nie ma admina na serwerze. Gdy dzisiaj grałem w godzinach popołudniowych to ciągle trafiałem na miny postawione przez Ciebie w drzwiach, w przejściach czy na bs'ie. Naucz się strzelać i graj inną klasą, albo naucz się stawiać miny w odpowiednich miejscach, a nie potem płaczesz i skargi piszesz, bo dostałeś bana. Wstyd i hańba. Nie pozdrawiam.

• Super 2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Słuchaj mnie Redskull  ..  po pierwsze nie obrażaj nikogo waląc takie dziecinne teksty jak i twoja skarga żałosna  .. po drugie co do twoich min należało ci się !  Parę map wstecz już wiele osób narzekało na Twoje miny .. sam nawet na de dust 2 mini wpadłem w twoje miny za co bana dostałeś..  Człowieku wystarczyło wejść po schodach na gali i odrazu położone były twoje miny .. dla ciebie może to nie przejście.. Bo kładziesz gdzie bądź jak widać..  dostałeś 5 minut bana a już skargę piszesz jak małe dziecko .. idź się wypłacz a nie pisz skargi za banika 5 minutowego...   jak dla mnie żadnych dowodów nie potrzeba .  Co do Franka żadnych stat nie nabija gra banuje i robi to co admin powinien.. co do bana to ja mu powiedziałem żeby dał to już nie wymyślaj o jego statach w grze.    Nawet na mapie  wiocha się skarżyli o twoje miny . A ten dust2 mini juz pokazał definitywnie minę na przejściu.  Bo skoro wychodzi się po schodach i nagle mina cie zabija to nie na przejściu ? Może powiedz mi jeszcze że mam skakać żeby je mijać ..  bez obrazy ale dla mnie skarga śmieszna i nie potrzebna..  Tyle w temacie jak dla mnie zamknąć temat. 

• Super 1
  • Dzięki 2
  • Użytkownik

Nie mam czasu pisać przecinków i nawet nie o to tu chodzi .. ;) tylko po co klasa saper skoro nigdzie min nie można postawić ?! Wyjebać klasę i po problemie . Dla was wszędzie są przejścia bo za każdym razem jest płacz jak w minę ktoś wejdzie .  Chyba faktycznie temat do zamknięcia bo to szkoda słów ... @ Kawaki  grałem admirałem .. i chciałem pograć saperem ale nie da się bo wszędzie są ,, przejścia"  od X lat każdy kto gra saperem ma przejebane bo ,, miny w przejściu " 

• Użytkownik

@ Frank  Co do tego w życiu realnym... Tu chodzi o bezsensowne banowanie a nie o twoje życie prywatne ?  przerzuce lvl na inną klasę bo chcę pograć i szkoda mi czasu na bezsensowne bany ! :) Zmiana klasy będzie najlepszym rozwiązaniem...

Edytowane przez RedSkull
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Nie powiem każdemu sie zdarzy dać 1 mine w przejściu.Ja tez czasem sie zajeb*e i dam ale pisze na [email protected] klasa jest wkurw**** co jak co grałem na wielu serwerach i grałem se saperem dla zabawy.Co do skargi admin mógł dać upomnienie lub kicka.A co do fanka nie mam nic do niego też sie czepiał a moje miny zmieniłem to i jest git

Pozdrawia Ojciec saper Bill :D

• Super 1
  • Użytkownik

Zachowanie Redskull'a jest co najmniej żałosne, notorycznie stawia miny w zakazanych miejscach gdzie nie da się ich ominąć (oczywiście tylko wtedy gdy nie ma ani jednego admina na serwerze) , a jak ktoś zwraca mu uwagę to nie odpowiada i udaje że tego nie widzi. Jednym zdaniem, Redskull pisząc tą skargę spłakał się jak największe dziecko, które nie potrafi przegrywać.

• Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik

E@ Frank kFFrankkFFrankFFrankkFFrankkFFraFrankkFFrankkFFrankFFrankkF 

Coś mi się zjebało z tel i mi @ Frank  oznacza.

Co do tego że nie umiem przegrywać nic z tym wspólnego to nie ma bo narazie to każdy się spina o te miny i najlepszym rozwiązaniem zmienienie klasy .. ;)

Edytowane przez RedSkull
  • Użytkownik
58 minut temu, Veeon napisał:

Ja jebe ale macie byle dupy dajcie dowody a nie pierdolcie głupoty 

@ Veeon niestety nie jestem aż tak zdesperowanym graczem cs żeby robić ss każdej kłótni ;D

• Użytkownik

@ BuszPlejerEzz  nikt ci nie każe ssy robić tylko w jednym przypadku nie ma bana wejdzie drugi admin i za to samo miejsce jest ban .. i później nie wiadomo jedni tak drudzy tak .. saper na każdym serwerze jest wkurwiający bo jest ale klasa jak klasa :D

• DeVoX zablokował(a) ten temat
  • 3 miesiące temu...
  • Użytkownik

archiwum.png

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]