Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 24 3. Kontakt: STEAM, dc, forum 4. Twój nick na serwerze: fluxx 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Siedzę w sumie codziennie po 6-8h, głównie godziny popołudniowe czy nocne. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Po przypomnieniu sobie kilku zaawansowanych permisji raczej na zwykłym serwerze ze strony mógłbym zrobić wszystko (ustawiałem juz kilka TS znajomym). Jeśli chodzi o stawianie na VPN to jeszcze nie miałem okazji. Jednak myślę, że jest to wystarczające. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: W późniejszych godzinach generalnie nie ma szans na spotkanie admina, więc myślę, że bym się nadawał do uzupełnienia "cyklu" adminów. 6 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 12 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Jestem na TAK +wiek +ogarnięty +doświadczenie +aktywny +/- podanie Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 + wiek + doświadczenie + jesteś aktywny, siedzisz po 12 h, a nawet czasami i więcej oraz w godzinach kiedy nie ma administracji +/- podanko troszkę mało napisane Podsumowując według mnie można dać szansę: Jestem na TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik GoOdMaN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Jak najbardziej na TAK + Wiek + Doświadczenie + Ogarnięty + Aktywny + I myślę że reputacja też dobra a to raczej ważne jeżeli chcesz pomagać innym Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 13 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @ fluxx zostaję przyjęty na okres próbny 2 tyg. Proszę się do mnie zgłosić na ts w celu malutkiej rozmowy i odebrania rangi. Jeżeli będzie wszystko git po 2 tyg otrzymasz rangę Admin TS3. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi