Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

TegoTypu123

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:ProMeTeuSz
Nick oskarżonego:Refleks chudego byqa
IP/SID oskarżonego:
Data i czas zdarzenia: 12:20 A 12:33
Powód skargi: wyzwanie na chat 
Opis sytuacji: Gramy na mapie Jb_dick 2 kolego podałem polecenie o wyrzucenie granata  dałem mu karniaka   , i zacząl mnie wyzywac dobrze nie każdy jest idealny ale po co wyzywacz to nke 1 sytuacja jak mnie wyzywa na chat a  straznik który byl na serwie nic nie zrobił  POZDRAWIAM 

wody (SSy/Demko/Świadkowie): 

16182246048197271894678825641925.jpg

• Ha ha 2
  • Użytkownik∙

Z mapy masz na mnie fdmg, i kilka fk. Po 2 drugie takiej mapy nie ma Jak Jail_dickv2 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, dick-kutas.
Po 3, sam prowokujesz do wyzywania więc po huyu skarga.
Po 4, Zrobiłeś na mnie ffdmg za niby trzymanie granata, - 57. Nic mi nie dałeś za to więc zostałeś wyrzucony z ct, proste, proste. I nie pisałem skargi bo ktoś fk i fdmg robił :kekw:. Gdybyś nie był w ct by tego nie było. Poza tym kup zęby bo czasem ci cieknie ślina :PepeWhyMe:

Edit 2.
'Po 1 nie było fdmg  po 2   nie prowokuje  Ciebie do wyzwisk " Nie w ogóle fdmg nie było 57 to nie fdmg? a no tak... Kup mózg przyda ci się. Do wyzwisk nie prowokujesz? wkurzasz pół serwera, a tera mówisz że nie? Stuknij się w łeb.

Edit 3. Co do mapy ---> Co to znaczy dick? - Szukaj w Google

blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34.

• Użytkownik

Po 1 nie było fdmg  po 2   nie prowokuje  Ciebie do wyzwisk innych graczy np mnie możesz swoją opinię zostawić dla siebie albo na pisać skargę jeśli Cię wyzywalem .

• Użytkownik

Jestem świadkiem tej sytuacji, z mój opis zdarzeń wygląda tak: @ KArol wylosował granata odłamkowego, Prometeusz kazał wyrzucić wszystko więc refleks wyrzucił a akurat on nie celował w jego stronę i nie widział że wyrzucił granata, Prometeusz z myślą że nadal ma tego granata skarniakował go z awp za około 90 DMG i popełnił FDMG. Ale @ KArol zaczął go nie potrzebnie wzywać tak jak widać na ss'ie z konsoli. Ja dałem Prometeuszowi ostrzeżenie i powiedziałem że ma coś mu dać za to a on na upartego nie dał mu za ten FDMG nic i go wywałiłem bo jeszcze wcześniej zrobił FK (wykorzystał limit ostrzeżeń). A refleksa wtedy jeszcze uspokoiłem żeby przestał go wyzywać i było wszystko ok. Więc ty @ TegoTypu123 nie jesteś lepszy z tymi fk i FDMG oraz nie słuchaniem się moich poleceń( wsensue żeby mu coś dał za te 90 DMG) nie wspomnę o prowokowaniu i wyzywaniu z twojej strony.

EDIT1:

Po 1 refleks mówi prawdę 

po 2 no FDMG 

po 3 aż mu zacząłem spamować żeby mu coś dał wzamian a on nadal mnie ignorował

Po 4 mogłeś to chociaż zrobić dla @ KArol

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
4 minuty temu, ProBroDziku napisał:

Jestem świadkiem tej sytuacji, z mój opis zdarzeń wygląda tak: @ KArol wylosował granata odłamkowego, Prometeusz kazał wyrzucić wszystko więc refleks wyrzucił a akurat on nie celował w jego stronę i nie widział że wyrzucił granata, Prometeusz z myślą że nadal ma tego granata skarniakował go z awp za około 90 DMG i popełnił FDMG. Ale @ KArol zaczął go nie potrzebnie wzywać tak jak widać na ss'ie z konsoli. Ja dałem Prometeuszowi ostrzeżenie i powiedziałem że ma coś mu dać za to a on na upartego nie dał mu za ten FDMG nic i go wywałiłem bo jeszcze wcześniej zrobił FK (wykorzystał limit ostrzeżeń). A refleksa wtedy jeszcze uspokoiłem żeby przestał go wyzywać i było wszystko ok. Więc ty @ TegoTypu123 nie jesteś lepszy z tymi fk i FDMG oraz nie słuchaniem się moich poleceń( wsensue żeby mu coś dał za te 90 DMG) nie wspomnę o prowokowaniu i wyzywaniu z twojej strony.

ProBroDziku wyrzucik.granaga SqulidPl sam.napisal na.chat możesz obejrzeć demko  a on tego nie zrobil a  po 2 dosal awp w nogi nie za 90 tylko  za 50 lax  a po 3 kolega  mnie wyzywal od down bo nie kucnelem . A po 3  nic mu nie musialem dawac jak bym popełnił  bląd to  bym.go naprawił  .

• Wrr 1
  • Użytkownik∙
23 minuty temu, TegoTypu123 napisał:

ProBroDziku wyrzucik.granaga SqulidPl sam.napisal na.chat możesz obejrzeć demko  a on tego nie zrobil a  po 2 dosal awp w nogi nie za 90 tylko  za 50 lax  a po 3 kolega  mnie wyzywal od down bo nie kucnelem . A po 3  nic mu nie musialem dawac jak bym popełnił  bląd to  bym.go naprawił  .

Dobra, gościu po 1 ja wyrzuciłem wtedy granata potem kamsi.
Po 2, dostałem za 57 - dmg przypadkowy powyżej 50 zalicza się do fdmgu.
Po 3,Za fdmg miałeś mi coś dać dziku ci pisał na @@ jak i @,a ty po prostu miałeś go w dupie i prowadziłeś dalej.
Po 4, Chciałem żebyś kucnął bo zresztą misje miałem a ty skakałeś jak małpa w tych klatkach. Więc mnie wkurzyłeś.

• Lubię to! 1

blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]