Użytkownik TegoTypu123 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Twój nick:ProMeTeuSz Nick oskarżonego:Refleks chudego byqa IP/SID oskarżonego: Data i czas zdarzenia: 12:20 A 12:33 Powód skargi: wyzwanie na chat Opis sytuacji: Gramy na mapie Jb_dick 2 kolego podałem polecenie o wyrzucenie granata dałem mu karniaka , i zacząl mnie wyzywac dobrze nie każdy jest idealny ale po co wyzywacz to nke 1 sytuacja jak mnie wyzywa na chat a straznik który byl na serwie nic nie zrobił POZDRAWIAM wody (SSy/Demko/Świadkowie): 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Z mapy masz na mnie fdmg, i kilka fk. Po 2 drugie takiej mapy nie ma Jak Jail_dickv2 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, dick-kutas. Po 3, sam prowokujesz do wyzywania więc po huyu skarga. Po 4, Zrobiłeś na mnie ffdmg za niby trzymanie granata, - 57. Nic mi nie dałeś za to więc zostałeś wyrzucony z ct, proste, proste. I nie pisałem skargi bo ktoś fk i fdmg robił . Gdybyś nie był w ct by tego nie było. Poza tym kup zęby bo czasem ci cieknie ślina Edit 2. 'Po 1 nie było fdmg po 2 nie prowokuje Ciebie do wyzwisk " Nie w ogóle fdmg nie było 57 to nie fdmg? a no tak... Kup mózg przyda ci się. Do wyzwisk nie prowokujesz? wkurzasz pół serwera, a tera mówisz że nie? Stuknij się w łeb. Edit 3. Co do mapy ---> Co to znaczy dick? - Szukaj w Google blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TegoTypu123 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Po 1 nie było fdmg po 2 nie prowokuje Ciebie do wyzwisk innych graczy np mnie możesz swoją opinię zostawić dla siebie albo na pisać skargę jeśli Cię wyzywalem . Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jotgie Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Z tego co wiem kolega @ Jacobek się tym zajął https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=15079 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Jestem świadkiem tej sytuacji, z mój opis zdarzeń wygląda tak: @ KArol wylosował granata odłamkowego, Prometeusz kazał wyrzucić wszystko więc refleks wyrzucił a akurat on nie celował w jego stronę i nie widział że wyrzucił granata, Prometeusz z myślą że nadal ma tego granata skarniakował go z awp za około 90 DMG i popełnił FDMG. Ale @ KArol zaczął go nie potrzebnie wzywać tak jak widać na ss'ie z konsoli. Ja dałem Prometeuszowi ostrzeżenie i powiedziałem że ma coś mu dać za to a on na upartego nie dał mu za ten FDMG nic i go wywałiłem bo jeszcze wcześniej zrobił FK (wykorzystał limit ostrzeżeń). A refleksa wtedy jeszcze uspokoiłem żeby przestał go wyzywać i było wszystko ok. Więc ty @ TegoTypu123 nie jesteś lepszy z tymi fk i FDMG oraz nie słuchaniem się moich poleceń( wsensue żeby mu coś dał za te 90 DMG) nie wspomnę o prowokowaniu i wyzywaniu z twojej strony. EDIT1: Po 1 refleks mówi prawdę po 2 no FDMG po 3 aż mu zacząłem spamować żeby mu coś dał wzamian a on nadal mnie ignorował Po 4 mogłeś to chociaż zrobić dla @ KArol 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TegoTypu123 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 4 minuty temu, ProBroDziku napisał: Jestem świadkiem tej sytuacji, z mój opis zdarzeń wygląda tak: @ KArol wylosował granata odłamkowego, Prometeusz kazał wyrzucić wszystko więc refleks wyrzucił a akurat on nie celował w jego stronę i nie widział że wyrzucił granata, Prometeusz z myślą że nadal ma tego granata skarniakował go z awp za około 90 DMG i popełnił FDMG. Ale @ KArol zaczął go nie potrzebnie wzywać tak jak widać na ss'ie z konsoli. Ja dałem Prometeuszowi ostrzeżenie i powiedziałem że ma coś mu dać za to a on na upartego nie dał mu za ten FDMG nic i go wywałiłem bo jeszcze wcześniej zrobił FK (wykorzystał limit ostrzeżeń). A refleksa wtedy jeszcze uspokoiłem żeby przestał go wyzywać i było wszystko ok. Więc ty @ TegoTypu123 nie jesteś lepszy z tymi fk i FDMG oraz nie słuchaniem się moich poleceń( wsensue żeby mu coś dał za te 90 DMG) nie wspomnę o prowokowaniu i wyzywaniu z twojej strony. ProBroDziku wyrzucik.granaga SqulidPl sam.napisal na.chat możesz obejrzeć demko a on tego nie zrobil a po 2 dosal awp w nogi nie za 90 tylko za 50 lax a po 3 kolega mnie wyzywal od down bo nie kucnelem . A po 3 nic mu nie musialem dawac jak bym popełnił bląd to bym.go naprawił . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 @ KArol dostał bana @ TegoTypu123 również za łamanie regulaminu. + edytuj posty nie dodawaj nowych. @ `Costry. Zamek 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 23 minuty temu, TegoTypu123 napisał: ProBroDziku wyrzucik.granaga SqulidPl sam.napisal na.chat możesz obejrzeć demko a on tego nie zrobil a po 2 dosal awp w nogi nie za 90 tylko za 50 lax a po 3 kolega mnie wyzywal od down bo nie kucnelem . A po 3 nic mu nie musialem dawac jak bym popełnił bląd to bym.go naprawił . Dobra, gościu po 1 ja wyrzuciłem wtedy granata potem kamsi. Po 2, dostałem za 57 - dmg przypadkowy powyżej 50 zalicza się do fdmgu. Po 3,Za fdmg miałeś mi coś dać dziku ci pisał na @@ jak i @,a ty po prostu miałeś go w dupie i prowadziłeś dalej. Po 4, Chciałem żebyś kucnął bo zresztą misje miałem a ty skakałeś jak małpa w tych klatkach. Więc mnie wkurzyłeś. 1 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi