Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

TegoTypu123

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:ProMeTeuSz
Nick oskarżonego:Refleks chudego byqa
IP/SID oskarżonego:
Data i czas zdarzenia: 12:20 A 12:33
Powód skargi: wyzwanie na chat 
Opis sytuacji: Gramy na mapie Jb_dick 2 kolego podałem polecenie o wyrzucenie granata  dałem mu karniaka   , i zacząl mnie wyzywac dobrze nie każdy jest idealny ale po co wyzywacz to nke 1 sytuacja jak mnie wyzywa na chat a  straznik który byl na serwie nic nie zrobił  POZDRAWIAM 

wody (SSy/Demko/Świadkowie): 

16182246048197271894678825641925.jpg

• Ha ha 2
  • Użytkownik∙

Z mapy masz na mnie fdmg, i kilka fk. Po 2 drugie takiej mapy nie ma Jak Jail_dickv2 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, dick-kutas.
Po 3, sam prowokujesz do wyzywania więc po huyu skarga.
Po 4, Zrobiłeś na mnie ffdmg za niby trzymanie granata, - 57. Nic mi nie dałeś za to więc zostałeś wyrzucony z ct, proste, proste. I nie pisałem skargi bo ktoś fk i fdmg robił :kekw:. Gdybyś nie był w ct by tego nie było. Poza tym kup zęby bo czasem ci cieknie ślina :PepeWhyMe:

Edit 2.
'Po 1 nie było fdmg  po 2   nie prowokuje  Ciebie do wyzwisk " Nie w ogóle fdmg nie było 57 to nie fdmg? a no tak... Kup mózg przyda ci się. Do wyzwisk nie prowokujesz? wkurzasz pół serwera, a tera mówisz że nie? Stuknij się w łeb.

Edit 3. Co do mapy ---> Co to znaczy dick? - Szukaj w Google

blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34.

• Użytkownik

Po 1 nie było fdmg  po 2   nie prowokuje  Ciebie do wyzwisk innych graczy np mnie możesz swoją opinię zostawić dla siebie albo na pisać skargę jeśli Cię wyzywalem .

• Użytkownik

Jestem świadkiem tej sytuacji, z mój opis zdarzeń wygląda tak: @ KArol wylosował granata odłamkowego, Prometeusz kazał wyrzucić wszystko więc refleks wyrzucił a akurat on nie celował w jego stronę i nie widział że wyrzucił granata, Prometeusz z myślą że nadal ma tego granata skarniakował go z awp za około 90 DMG i popełnił FDMG. Ale @ KArol zaczął go nie potrzebnie wzywać tak jak widać na ss'ie z konsoli. Ja dałem Prometeuszowi ostrzeżenie i powiedziałem że ma coś mu dać za to a on na upartego nie dał mu za ten FDMG nic i go wywałiłem bo jeszcze wcześniej zrobił FK (wykorzystał limit ostrzeżeń). A refleksa wtedy jeszcze uspokoiłem żeby przestał go wyzywać i było wszystko ok. Więc ty @ TegoTypu123 nie jesteś lepszy z tymi fk i FDMG oraz nie słuchaniem się moich poleceń( wsensue żeby mu coś dał za te 90 DMG) nie wspomnę o prowokowaniu i wyzywaniu z twojej strony.

EDIT1:

Po 1 refleks mówi prawdę 

po 2 no FDMG 

po 3 aż mu zacząłem spamować żeby mu coś dał wzamian a on nadal mnie ignorował

Po 4 mogłeś to chociaż zrobić dla @ KArol

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
4 minuty temu, ProBroDziku napisał:

Jestem świadkiem tej sytuacji, z mój opis zdarzeń wygląda tak: @ KArol wylosował granata odłamkowego, Prometeusz kazał wyrzucić wszystko więc refleks wyrzucił a akurat on nie celował w jego stronę i nie widział że wyrzucił granata, Prometeusz z myślą że nadal ma tego granata skarniakował go z awp za około 90 DMG i popełnił FDMG. Ale @ KArol zaczął go nie potrzebnie wzywać tak jak widać na ss'ie z konsoli. Ja dałem Prometeuszowi ostrzeżenie i powiedziałem że ma coś mu dać za to a on na upartego nie dał mu za ten FDMG nic i go wywałiłem bo jeszcze wcześniej zrobił FK (wykorzystał limit ostrzeżeń). A refleksa wtedy jeszcze uspokoiłem żeby przestał go wyzywać i było wszystko ok. Więc ty @ TegoTypu123 nie jesteś lepszy z tymi fk i FDMG oraz nie słuchaniem się moich poleceń( wsensue żeby mu coś dał za te 90 DMG) nie wspomnę o prowokowaniu i wyzywaniu z twojej strony.

ProBroDziku wyrzucik.granaga SqulidPl sam.napisal na.chat możesz obejrzeć demko  a on tego nie zrobil a  po 2 dosal awp w nogi nie za 90 tylko  za 50 lax  a po 3 kolega  mnie wyzywal od down bo nie kucnelem . A po 3  nic mu nie musialem dawac jak bym popełnił  bląd to  bym.go naprawił  .

• Wrr 1
  • Użytkownik∙
23 minuty temu, TegoTypu123 napisał:

ProBroDziku wyrzucik.granaga SqulidPl sam.napisal na.chat możesz obejrzeć demko  a on tego nie zrobil a  po 2 dosal awp w nogi nie za 90 tylko  za 50 lax  a po 3 kolega  mnie wyzywal od down bo nie kucnelem . A po 3  nic mu nie musialem dawac jak bym popełnił  bląd to  bym.go naprawił  .

Dobra, gościu po 1 ja wyrzuciłem wtedy granata potem kamsi.
Po 2, dostałem za 57 - dmg przypadkowy powyżej 50 zalicza się do fdmgu.
Po 3,Za fdmg miałeś mi coś dać dziku ci pisał na @@ jak i @,a ty po prostu miałeś go w dupie i prowadziłeś dalej.
Po 4, Chciałem żebyś kucnął bo zresztą misje miałem a ty skakałeś jak małpa w tych klatkach. Więc mnie wkurzyłeś.

• Lubię to! 1

blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]