Użytkownik ZjemCiBabke Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) Twój nick: ZjemCiBabke Nick oskarżonego: ProBroDziku IP/SID oskarżonego: nie mam Data i czas zdarzenia: dzisiaj 13.04.2021 o 12:45 Powód skargi: wyzywanie użytkownika Opis sytuacji: więc to było tak że strażnik pod nazwą ProBroDziku zaczął na sayu wyzywać użytkownika pod nazwą "Prometeusz" Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): @ Kamsi @ Wiatru1911 screenshota dałem poniżej. EDIT 1 : brooklyn co ty w ogóle robisz? Nie dotyczy cię ta skarga to się nie wypowiadaj i naura stąd EDIT 2 : @ brook1yn. byłem tutaj kiedyś strażnikiem i nie chce już nim być a jeżeli cię ta skarga nie dotyczy to naura rób stąd xDDDDD EDIT 3 : @ Bartek ciebie tak samo nie dotyczy ta skarga nie wypowiadaj się na kogoś skarge jak nie wiesz o co chodzi chłopie EDIT 4 : @ Bartek widać właśnie kto tu jest głupi xDDDDDDDDDDDDDDDD EDIT 5 : @ Bartek no nie wiem ty tu piszesz po to aby tylko dostać warna Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez ZjemCiBabke 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wiatru1911 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Potwierdzam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kamsi Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 No co tu można mówić więcej tak było.Co mu strzeliło do głowy to ja nwm ale to nie jego pierwszy raz ... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Ojj dzieci dzieci , widzę ładnie was ponosi na tym JailBreak. Dla mnie skarga by była momentalnie odrzucona z mostu. ProBroDziku młody chłopak pisze - Promateusz łap żeby , bo leci ci ślina miedzy nimi. Powiedz mi , gdzie tutaj obrażał gracz? Jak widzę te skargi , co tu ludzie wypisują przeważnie młodsi gracze to aż mi sztaplarka w robocie sama rozładowuje kontener Gdybym ja miał patrzeć na każde takie skargi "śmieszne" to bym już dawno zwariował i zrezygnował Śmiech na sali normalnie @ ZjemCiBabke Chłopczyku z awatarem nitro, aż brak mi słów na Ciebie. Takie prowokowanie i pisanie skargi ,żeby się pozbyc Strażnika jest po prostu żenujące. Może po prostu Ciebie i kolegów boli dupka ,że mlody chłopak @ ProBroDziku dostał strażnika a ty nie? Resztę zostawiam do wyjaśnienia @ `Costry. . 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 nadaję bana @ ZjemCiBabke @ Kamsi @ KArol za prowokowanie do sprzeczek, róznych prowokacji i wyzywaniu. Każdy dostanie bana na 30min. @ ProBroDziku dostajesz -1 @ `Costry. Zamykaj 4 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 O to mi zwracacie uwagę a sobie nie zwrócicie XD kieruję to do cb @ ZjemCiBabke który sam tym spamileś i @ KArol to nawet se bind na to zrobił zjem ci babkę o Kamsim i jego codziennym wyzywaniu mnie to nie wspomnę. A ten niżej co tam jest napisane że mute ci minie za 2 minuty to właśnie za spamowanie tym na chacie co pisałem a tak naprawdę to zrobiłem od cb kopiuj wklej bo ostatni mi czasy nie reaguje na moje @@ adminvoice bo zrobił na kimś fk albo freedmg. A tak wgl to napisałem 4 razy i dla beki bo śmieszny ten tekst 2 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 13 Kwietnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @ ProBroDziku @ ZjemCiBabke @ Kamsi @ KArol Znacie regulamin nie gracie pierwszy raz na serwerze wiec dokładnie wiecie o tym że taki bind lub pisanie takich rzeczy na say'u jest nie dopuszczalne. Prowokowanie do różnego rodzaju kłótni oraz sprzeczek: Ban 30 minut - 1 dzień. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TegoTypu123 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) Przepraszam że się wtrące ale ProBroDziku jako administrator powinien nadawać nuty za takie rzeczy A on miał wywalone więc jak tu sens jego strażnika jak on się boi muta dac bo zaraz ktos na niego skarge napisze pozdrawiam.#KushManNaAdmina Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez TegoTypu123 Moja wina Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bartek Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) 16 godzin temu, TegoTypu123 napisał: Przepraszam że się wtrące ale ProBroDziku jako administrator powinien nadawać nuty za takie rzeczy A on miał wywalone więc jak tu sens jego strażnika jak on się boi muta dac bo zaraz ktos na niego skarge napisze pozdrawiam.#KushManNaAdmina Dziwisz się że się boi? Każdy tylko czeka aby napisać skarge i go upie*dolić. Zostawcie tego chłopaka w spokoju i spójrzcie na siebie, bo wy święci nie jesteście. Zamiast pisać skargi na bardziej poważne rzeczy niż takie coś widoczne na screenie to robicie jakieś cyrki tutaj XD Jak dla mnie skarga do odruczenia i tyle, a gracze powinni odpocząć 24 godziny od gry na serwerze za prowokanie do wyzywania i kłótni. @ ZjemCiBabke chłopaczku, jak mogę nie wiedzieć o co chodzi skoro napisałeś o tym w skardze? Rusz trochę główka i nie wypisuj głupot jak dziecko z 5 klasy @ ZjemCiBabke piszesz "xDDDDDDDDDDDDDDDD" i piszesz komus, że ktoś jest głupi? Proszę cię Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez Bartek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Jacob jako starszy admin może przyjmować i odrzucać skargi na strażników i adminów. Wyżej rozpisane Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi