Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ZjemCiBabke

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: ZjemCiBabke
Nick oskarżonego: ProBroDziku
IP/SID oskarżonego: nie mam
Data i czas zdarzenia: dzisiaj 13.04.2021 o 12:45
Powód skargi: wyzywanie użytkownika
Opis sytuacji: więc to było tak że strażnik pod nazwą ProBroDziku zaczął na sayu wyzywać użytkownika pod nazwą "Prometeusz"
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): @ Kamsi @ Wiatru1911  screenshota dałem poniżej.

EDIT 1 :
brooklyn co ty w ogóle robisz? 
Nie dotyczy cię ta skarga to się nie wypowiadaj i naura stąd 

EDIT 2 :
@ brook1yn. byłem tutaj kiedyś strażnikiem i nie chce już nim być a jeżeli cię ta skarga nie dotyczy to naura rób stąd xDDDDD :kekw:

EDIT 3 :
@ Bartek ciebie tak samo nie dotyczy ta skarga nie wypowiadaj się na kogoś skarge jak nie wiesz o co chodzi chłopie :kekw:

EDIT 4 :
@ Bartek widać właśnie kto tu jest głupi xDDDDDDDDDDDDDDDD :kekw::kekw::kekw:

EDIT 5 :
@ Bartek no nie wiem ty tu piszesz po to aby tylko dostać warna 

dowody.jpg

Edytowane przez ZjemCiBabke
  • Ha ha 4
  • WTF 1
  • Użytkownik

Potwierdzam

• Super 1
  • Użytkownik

No co tu można mówić więcej tak było.Co mu strzeliło do głowy to ja nwm ale to nie jego pierwszy raz ...

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Ojj dzieci dzieci , widzę ładnie was ponosi na tym JailBreak. Dla mnie skarga by była momentalnie odrzucona z mostu.

ProBroDziku młody chłopak pisze - Promateusz łap żeby , bo leci ci ślina miedzy nimi. 

Powiedz mi , gdzie tutaj obrażał gracz? Jak widzę te skargi , co tu ludzie wypisują przeważnie młodsi gracze to aż mi sztaplarka w robocie sama rozładowuje kontenerxD 

Gdybym ja miał patrzeć na każde takie skargi "śmieszne" to bym już dawno zwariował i zrezygnował xD 

Śmiech na sali normalnie xD 

@ ZjemCiBabke Chłopczyku z awatarem nitro, aż brak mi słów na Ciebie. Takie prowokowanie i pisanie skargi ,żeby się pozbyc Strażnika jest po prostu żenujące.

Może po prostu Ciebie i kolegów boli dupka ,że mlody chłopak @ ProBroDziku dostał strażnika a ty nie? :facepalm:

Resztę zostawiam do wyjaśnienia  @ `Costry. . 

• Dzięki 1
  • Ha ha 3
  • Użytkownik∙

nadaję bana 
@ ZjemCiBabke  @ Kamsi  @ KArol   za prowokowanie do sprzeczek, róznych prowokacji i wyzywaniu. Każdy dostanie bana na 30min. 
@ ProBroDziku  dostajesz -1 

@ `Costry. Zamykaj

• Lubię to! 4
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

O to mi zwracacie uwagę a sobie nie zwrócicie XD kieruję to do cb @ ZjemCiBabke który sam tym spamileś i @ KArol to nawet se bind na to zrobił zjem ci babkę  o Kamsim i jego codziennym wyzywaniu mnie to nie wspomnę.

A ten niżej co tam jest napisane że mute ci minie za 2 minuty to właśnie za spamowanie tym na chacie co pisałem a tak naprawdę to zrobiłem od cb kopiuj wklej bo ostatni mi czasy nie reaguje na moje @@ adminvoice bo zrobił na kimś fk albo freedmg.

A tak wgl to napisałem 4 razy i dla beki bo śmieszny ten tekst 

• Fuu 2
  • 420

@ ProBroDziku @ ZjemCiBabke  @ Kamsi @ KArol  Znacie regulamin nie gracie pierwszy raz na serwerze wiec dokładnie wiecie o tym że taki bind lub pisanie takich rzeczy na say'u jest nie dopuszczalne.

Prowokowanie do różnego rodzaju kłótni oraz sprzeczek: Ban 30 minut - 1 dzień.

• Ha ha 1

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Użytkownik

Przepraszam że się wtrące  ale ProBroDziku jako administrator powinien nadawać nuty za takie rzeczy A on miał wywalone więc jak tu sens jego strażnika jak on się boi muta dac bo zaraz ktos na niego skarge napisze pozdrawiam.#KushManNaAdmina

Edytowane przez TegoTypu123
Moja wina
  • Użytkownik
16 godzin temu, TegoTypu123 napisał:

Przepraszam że się wtrące  ale ProBroDziku jako administrator powinien nadawać nuty za takie rzeczy A on miał wywalone więc jak tu sens jego strażnika jak on się boi muta dac bo zaraz ktos na niego skarge napisze pozdrawiam.#KushManNaAdmina

Dziwisz się że się boi? Każdy tylko czeka aby napisać skarge i go upie*dolić. Zostawcie tego chłopaka w spokoju i spójrzcie na siebie, bo wy święci nie jesteście. Zamiast pisać skargi na bardziej poważne rzeczy niż takie coś widoczne na screenie to robicie jakieś cyrki tutaj XD Jak dla mnie skarga do odruczenia i tyle, a gracze powinni odpocząć 24 godziny od gry na serwerze za prowokanie do wyzywania i kłótni. 

@ ZjemCiBabke chłopaczku, jak mogę nie wiedzieć o co chodzi skoro napisałeś o tym w skardze? Rusz trochę główka i nie wypisuj głupot jak dziecko z 5 klasy

@ ZjemCiBabke piszesz "xDDDDDDDDDDDDDDDD" i piszesz komus, że ktoś jest głupi? Proszę cię

Edytowane przez Bartek
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Jacob jako starszy admin może przyjmować i odrzucać skargi na strażników i adminów.

Wyżej rozpisane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]