Użytkownik KibicPL Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Nick: @ KibicPL Imię: Damian Wiek: 20 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: 5 godzin Opisz siebie: Witam, nazywam się Damian aktualnie mam 20 lat. Pochodzę z małej wsi znajdującej się w Małopolsce okolice Krakowa. Jestem osobą miłą, spokojną oraz pomocną. Moim głównym zainteresowaniem jest sport, muzyka. Dlaczego akurat Ty?: Myślę iż zasługuję na owe stanowisko, ponieważ mam spore doświadczenie na podobnym stanowisku. Pełniłem ową funkcję na tej sieci, może nie wychodziło mi to najlepiej, lecz chcę spróbować jeszcze raz i udowodnić że zasługuję na drugą szansę. Aktualnie prowadzę swoje strony na Fanpage i jestem pewny gdyż dostane szansę to was nie zawiodę i będziecie ze mnie zadowoleni. Doświadczenie: Bardzo dobre, w skali 10/10 Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Mam pare pomysłów lecz pierwsze to chciałbym zobaczyć co tam by się zmieniło. Na ten moment jest dobrze porobione. Kontakt: forum, Fanpage oraz steam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 + checi 1 godzinę temu, KibicPL napisał: Aktualnie prowadzę swoje strony na Fanpage i jestem pewny gdyż dostane szansę to was nie zawiodę i będziecie ze mnie zadowoleni. 1 godzinę temu, KibicPL napisał: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10 - srednie podanie, byle by cos wcisnac na sile - poprzednim razem srednio ci wyszlo Na nie/okres probny moze Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 16 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi