Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Rezygnacja K1ng

K1ng

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: K1ng

Z jakiej rangi rezygnujesz?: Opiekun serwera Only Mirage #2

Powód rezygnacji: Chęć zmiany, uważam że dopóki oczywiście nie gra się, albo nie dąży się do profesjonalnej gry, jest ona w znacznej mierze stratą czasu.

Chciałbym bardzo podziękować wszystkim, dzięki którym dzień był odrobinę weselszy. Dziękuję adminom, jest ich całkiem fajna paczka  @ Admin CS:GO Only Mirage #2 .

Dzięki @ Adi. , dzięki @ Kidziorek02 , dzięki @ Fred , dzięki @ Rooody , dzięki @ MoonLight , dzięki @ DENVER_ok , dzięki @ Krejzol

oraz wielu graczom z którymi codziennie można się było pośmiać, nie będę wymieniał wszystkich, bo byłoby to pewnie z 30 osób, a na pewno nie chciałbym nikogo pominąć.

Chciałbym też zaproponować @ MoonLight na nowego opiekuna serwera, nie wiem jak z jego chęciami do tej funkcji, ale myślę że po przyznaniu mu większej ilości funkcji i zaufania, byłby świetnym opiekunem. Widać że zależy mu na serwerze i działa.

Do następnego!

Edit 1: @ MoonLight pewnie, napiszę na steamie. Tutaj też nie chciałbym żebyście źle mnie zrozumieli, z umiarem oczywiście nie ma kompletnie nic złego w gierce dla przyjemności, ale ja nigdy nie byłem dobry w umiary :)) 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Przykro mi 6

spacer.pngspacer.png

• Użytkownik

Tak tylko napiszę w dużym skrócie coś na temat twojej rezygnacji.(oczywiście ta rezygnacja to twoja decyzja ale jednak może mógłbyś mi na steam napisać coś więcej czemu tak?) :peppoThink1:

Wariacie jakby się tak głębiej zastanowić to wszystko jest w jakieś części stratą czasu.

Jak ktoś lubi sobie popykać wieczorkiem po pracy/szkole w jakąś gierkę czy musi mieć jakiś przyszłościowy cel w tym? Nie musi, grasz bo lubisz tak spędzać swój wolny czas. Nie musisz być zayebisty i mierzyć wysoko w danej gierce żeby stać się pro-graczem i iść dalej w tym kierunku(esport), grać można dla samej przyjemności czy dla spędzania miło czasu z znaj/ekipą.

• Super 1
  • VIP
VIP

Trzymaj się i powodzonka mordo! :/

• Super 1
  • Użytkownik

Według mnie jest to bardzo nie rozsądne posunięcie iż zostawiasz tak swoich kumpli przyjaciół oraz serwerowa rodzinkę pozdrawiam 

• Użytkownik

Nie ma nic gorszego niż przeświadczenie, że życie przelatuje Ci między palcami, niczym zwykły piasek, choć swego czasu zdawało Ci się, że jest twoje, a potem odkryłeś, że wcale do Ciebie nie należy.

spacer.pngspacer.png

• Użytkownik∙

rozwiazany.png

#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]