Użytkownik Shekuu Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Witam piszę tą propozycje po bezsensownej rozmowie z administratorką @ Dusia . Dostałem warna za użycie koloru czerwonego w wypowiedzi pod podaniem na administratora na serwerze cod 201. Sprawa miewa się mianowicie tak na forum nie ma stricte koloru czerwonego na forum jest napisane 3.16 Kolor czerwony jest tylko i wyłącznie dla Administracji forum. lecz jedyne kolory jakie są podobne do czerwonego to kolor bordowy który jest podpisany jako ,,ciemnoczerwony" i ,,bladoczerwony". Ja osobiście jestem osobą która podświadomie używa kolorów i potrafię te kolory rozróżnić i właśnie na tym przykładzie kolor bordowy nie jest kolorem czerwonym. Myślę ,że ten punkt w reguaminie może być mylący przykładowo jak dla mnie i może innych osób bo nie każdy widzi w jednym kolorze tylko również są ludzie którzy widzą kolory i odcienie tak jak przykładowo ja. Więc wnoszę o zmienienie w regulaminie tego punktu na zakaz używania koloru czerwonego i jego odcieni bądź na dodanie koloru czerwonego i tyle. Równie dobrze administracja mogła by dawać warna za kolor pomarańczowy który jest odcieniem koloru czerwonego bo jest zakaż używania koloru czerwonego. Proszę porównać sobie kolory z ss'ów i zobaczyć ,że to nie jest kolor czerwony. Również proszę użytkowników o wypowiedź w tym temacie gdyż może to być mylące. Pozdrawiam ssy dla porównania kolorów https://prnt.sc/11axz9b bordowy https://prnt.sc/11axzmk ciemnoczerwony taki jak na forum 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kawaki Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 W pełni zgadzam się z Shekuu i szczerze mówiąc uważam tego warna za żart. Pomysł na zmianę w regulaminie lub usunięcie odcieni czerwieni jest dobrym pomysłem, aby w przyszłości inne osoby nie dostawały warna w podobnej sytuacji. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zmiany jak widzę już zostały wprowadzone do regulaminu -> KLIK Temat zamykam. ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi