Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycja zmiany punktu w regulaminu

Shekuu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam piszę tą propozycje po bezsensownej rozmowie z administratorką @ Dusia . Dostałem warna za użycie koloru czerwonego w wypowiedzi pod podaniem na administratora na serwerze cod 201. Sprawa miewa się mianowicie tak na forum nie ma stricte koloru czerwonego na forum jest napisane 3.16 Kolor czerwony jest tylko i wyłącznie dla Administracji forum. lecz jedyne kolory jakie są podobne do czerwonego to kolor bordowy który jest podpisany jako ,,ciemnoczerwony" i ,,bladoczerwony". Ja osobiście jestem osobą która podświadomie używa kolorów i potrafię te kolory rozróżnić i właśnie na tym przykładzie kolor bordowy nie jest kolorem czerwonym. Myślę ,że ten punkt w reguaminie może być mylący przykładowo jak dla mnie i może innych osób bo nie każdy widzi w jednym kolorze tylko również są ludzie którzy widzą kolory i odcienie tak jak przykładowo ja. Więc wnoszę o zmienienie w regulaminie tego punktu na zakaz używania koloru czerwonego i jego odcieni bądź na dodanie koloru czerwonego i tyle. Równie dobrze administracja mogła by dawać warna za kolor pomarańczowy który jest odcieniem koloru czerwonego bo jest zakaż używania koloru czerwonego. Proszę porównać sobie kolory z ss'ów i zobaczyć ,że to nie jest kolor czerwony. Również proszę użytkowników o wypowiedź w tym temacie gdyż może to być mylące. Pozdrawiam 

ssy dla porównania kolorów

https://prnt.sc/11axz9b bordowy

https://prnt.sc/11axzmk ciemnoczerwony taki jak na forum

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik

W pełni zgadzam się z Shekuu i szczerze mówiąc uważam tego warna za żart. Pomysł na zmianę w regulaminie lub usunięcie odcieni czerwieni jest dobrym pomysłem, aby w przyszłości inne osoby nie dostawały warna w podobnej sytuacji.

• Użytkownik

Zmiany jak widzę już zostały wprowadzone do regulaminu -> KLIK

Temat zamykam.

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Użytkownik

przyjeta.png

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]