Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Zgłoszenie - niko

TERROREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: иιєиσямαℓиу ツ
Nazwa Serwera: cod
SteamID/IP:STEAM_0:0:522662275
Data i godzina: - 
Link do dowodów(Demko,SS,itp): -
Rozpisanie Dowodów: 

http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2104150944-de_rats_1337-1618472640-1618473840.zip
2:02 - idealnie wyczekał typa, ja go tam nie słyszę 
18:03 - przeskok
18:18 - ciekawe skany, + potem idealnie w model
18:36 - to samo co wyzej, hltv troche zlagowane, ale widac jakby przeskoczylo znowu
18;51 - idealne wcelowanie, znowu

http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2104151006-de_inferno-1618473960-1618475160.zip
2:50 - jak na moje przeskok, kto normalny patrzy sie na przeciwnika poltorej sekundy i wtedy oddaje strzal. 
3:30 - wyjscie na rampe, idealnie na modele + przy ostatnim strzale celownik zeswirowal
6:14 - 6:20 
9;40 - myslal ze gosc skoczy jeszcze raz, dlatego podniosl celownik do gory
10;04 - idealnie na model
15:07 - idealnie w model tak samo

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • WTF 1
  • Użytkownik∙

Dobra jak ktoś jest owiele lepszy od ciebie w tą grę to nie znaczy że używa czitów . no i 2. Strasznie ludzi  na serwerze na którym nie grasz możesz w dupe wsadzić . No i obelgi na innych graczy 3. Wiele osob grających ma dziwne akcje twierdząc że po prostu że fart lub szczęście biorąc przykład osob które grają na światowej scennie też powiesz że czitują bo dobrze grają? Moim zdaniem Niemoralny jest czysty i tak każdy gracz powie z cod 201 żyj dalej z swoimi urojemi w głowie. Oglądałem te demka i gdzie ty tutaj widzisz Aima ?? lub wh ? chyba nigdy na oczy niewidziałeś jak te czity działają ..Pozdrawiam

Edytowane przez bercham1104
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • Wow! 1
  • Użytkownik

A więc tak :

1 akcja siedziałem na spec to nie wiem kogo ty rozoisywales 

2  demo strasznie laguje ale jak zwolnimy na 1/4 lub 1/2 widać że jest to recoil ak

3 strzelali w w tą lampę to ja też zacząłem strzelać to jest chyba proste, a jeżeli nasi do niego z szafy strzelali to chyba nie ucieknie w bok tylko w głąb lampy żeby się za tym slupi3m schował 

4 tu nie wiem o co ci chodzi w gościa nie trafiłem wiedziałem że jest w wentylu więc podjąłem próbę skanu, a co do przeskoku to nie wiem gdzie masz przeskok 

5 słyszałem typa ze strzela nawet nie trafiłem w niego tylko wychylałem ciągle więc nie wiem czemu płaczesz typie 

Kolejne demko :

1 kurwa typie nieźle 2 sekundy patrzenia a co do przeskoku to kurwa jest tak zwany recoil ak kolego i strzał był normalny 

2 idealnie na model haha ha weź mnie nie rozpierdalają typie, a nie celownik tylko mózg ci zawirował od tych demek typie 

3 tu przyznam dziwnie to wygląda ale jest coś takiego jak słuchawki ?

4 widziałem jak skacze a że się pomyliłem i nie skoczył jeszcze raz to to jest raczej normalne zachowanie gracza 

5 haha jest koło modelu a po drugie wiem że przez skrzynkę bym nie przeskanował więc strzeliłem obok 

6 to jest logiczne jak znasz mapki a typ znów nie dostał więc nie wiem co ty wygadujesz, zobaczymy jak do tego podejdzie ubt więc dzięki za rozpiskę i docenienie mojej wspaniałej gry 

Liczę na szybkie działanie pozdro i nara 

@ czeno 1.6 i @ Mlynek zajmijcie sie szybko bo lewel sie sam nie wbije dzieki

Edytowane przez *NIKO*
oznaczenie ubt
  • Lubię to! 1
  • Super 2
  • Użytkownik

rats

2:02 +b

18:03 -/+b nawet nie w model

18:18 +/-b

18:36 lagi ale przeskok +b

18:51 widać model na 1/4 przed wcelowaniem -b

inferno

2:50 -b bh wcześniej robił wygląda na to jakby myszkę przesuwał 

3:30 dokładnie słychać skąd dobiegają strzały lag nie przeskok, tak wyglądają strzały z mp5 na cholernym hltv -b

6:14-6:20 +b

10:04 -b

15:07 +b nie słychać żeby ktoś dojeżdżał ale jednak wycofał i skanował na blisko w model.

Po 1 demku miałem mieszane uczucia, ale 2 demko utwierdziło.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]