Użytkownik *NIKO* Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) Jestem przeciwny, temu co powiedział @ czeno 1.6 , nie wiem chłopie gdzie ty kurcze masz przeskoki a po drugie demo laguje jak chuj wie co, chciałby aby demko rozpatrzył jeszcze jeden admin i zajrzał do tamtego tematu bo nie chce mi się znów tego rozpisywać Tu link do tamtego tematu : wypowiedz czeno : rats 2:02 +b 18:03 -/+b nawet nie w model 18:18 +/-b 18:36 lagi ale przeskok +b 18:51 widać model na 1/4 przed wcelowaniem -b inferno 2:50 -b bh wcześniej robił wygląda na to jakby myszkę przesuwał 3:30 dokładnie słychać skąd dobiegają strzały lag nie przeskok, tak wyglądają strzały z mp5 na cholernym hltv -b 6:14-6:20 +b 10:04 -b 15:07 +b nie słychać żeby ktoś dojeżdżał ale jednak wycofał i skanował na blisko w model. Po 1 demku miałem mieszane uczucia, ale 2 demko utwierdziło. Moja : 2:02 wydaje mi sie ze na spec siedzialem to nei wiem gdzie tam jest +b 18:03 git jest 18:18 juz wytlumaczylem jak to bylo wiec przejrzyjcie jeszcze raz to 18:36 mowicie kurwa o przeskokach w trakcjie walenia full auto a po drugie demo tak laguje ze u wszystkich graczy byly by przeskoki 18:51 znow git inferno : 2:50 git 3:30 git 6:14-6:20 mowilem ze go slyszalem a to nie jest trudne skanowac, przyznalem ze dziwnie to wyglada ale zroumcie mnie 10:04 GIT 15:07 - zobacz inne moje mapki i zobacz ze zawsze jak juz jestem w tym palacu czy jak to sie nazywa to zawsze tam wchodze a ze ludzie kampia przy wejsciu do niego od ct to oddalem strzal przez sciane ktorym nawet nie trafilem przecinika bo nie bylo centralnie w model @ Mlynek mógłbys sie ty tym zajac bo ja mam swoje podejrzenia co do tego calego bana jezeli cos pisz pv Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez *NIKO* 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ne3r0 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Troszkę beczka szczerze mówiąc z tym Banem UB-TEAM ktoś wam płaci czy co ? Z tego co widzę jedna Akcja była faktycznie spalona a reszta GIT Strzelanie an ślepo na cod modzie normalna sprawa tym bardziej chłop gra na STEAM ^-^ Dla niedouczonych polecam sprawdzić czy działa jaki kolwiek hack na STEAM ... I jak najbardziej zgadzam się z rozpiską wyżej tylko nie wiem czy wiecie kochane UB-TEAM ,że demka przy cod modach mają opóźnienia @ czeno 1.6 I kolego lepiej sobie obejrzyj demko dwa razy dobra rada bo chyba jesteś niedouczony do rangi UB-TEAM ^-^ ,że ktoś ma Skilla ogarnia gierkę zabije kogoś i od razu Banik ? Chłopie Full Auto na codach robi robotę i to widoczne na demkach ,że są niektóre spalone Akcje to jest normalne bez kitu radzę ci doucz się bo pewnie połowy w tym UB-TEAM nie ogarniasz tyle ode mnie Pozdrawiam Ne3r0 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Decyzją @ Mlynek ban zostaje Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi