Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Chciałby aby ktoś jeszcze sprawdził moje demko

*NIKO*

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Jestem przeciwny, temu co powiedział @ czeno 1.6 , nie wiem chłopie gdzie ty kurcze masz przeskoki a po drugie demo laguje jak chuj wie co, chciałby aby demko rozpatrzył jeszcze jeden admin i zajrzał do tamtego tematu bo nie chce mi się znów tego rozpisywać

Tu link do tamtego tematu :

wypowiedz czeno :

rats

2:02 +b

18:03 -/+b nawet nie w model

18:18 +/-b

18:36 lagi ale przeskok +b

18:51 widać model na 1/4 przed wcelowaniem -b

inferno

2:50 -b bh wcześniej robił wygląda na to jakby myszkę przesuwał 

3:30 dokładnie słychać skąd dobiegają strzały lag nie przeskok, tak wyglądają strzały z mp5 na cholernym hltv -b

6:14-6:20 +b

10:04 -b

15:07 +b nie słychać żeby ktoś dojeżdżał ale jednak wycofał i skanował na blisko w model.

Po 1 demku miałem mieszane uczucia, ale 2 demko utwierdziło.

Moja :

2:02 wydaje mi sie ze na spec siedzialem to nei wiem gdzie tam jest +b

18:03 git jest

18:18 juz wytlumaczylem jak to bylo wiec przejrzyjcie jeszcze raz to

18:36 mowicie kurwa o przeskokach w trakcjie walenia full auto a po drugie demo tak laguje ze u wszystkich graczy byly by przeskoki

18:51 znow git

inferno :

2:50 git

3:30 git

6:14-6:20 mowilem ze go slyszalem a to nie jest trudne skanowac, przyznalem ze dziwnie to wyglada ale zroumcie mnie

10:04 GIT

15:07 - zobacz inne moje mapki i zobacz ze zawsze jak juz jestem w tym palacu czy jak to sie nazywa to zawsze tam wchodze a ze ludzie kampia przy wejsciu do niego od ct to oddalem strzal przez sciane ktorym nawet nie trafilem przecinika bo nie bylo centralnie w model

@ Mlynek mógłbys sie ty tym zajac bo ja mam swoje podejrzenia co do tego calego bana jezeli cos pisz pv

Edytowane przez *NIKO*
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Troszkę beczka szczerze mówiąc z tym Banem UB-TEAM ktoś wam płaci czy co ?

Z tego co widzę jedna Akcja była faktycznie spalona a reszta GIT 

Strzelanie an ślepo na cod modzie normalna sprawa 

tym bardziej chłop gra na STEAM ^-^ Dla niedouczonych polecam sprawdzić czy działa jaki kolwiek hack na STEAM ... 

I jak najbardziej zgadzam się z rozpiską wyżej tylko nie wiem czy wiecie kochane UB-TEAM ,że demka przy cod modach mają opóźnienia :)

@ czeno 1.6 I kolego lepiej sobie obejrzyj demko dwa razy :) dobra rada bo chyba jesteś niedouczony do rangi UB-TEAM ^-^ ,że ktoś ma Skilla ogarnia gierkę zabije kogoś i od razu Banik ? xD Chłopie Full Auto na codach robi robotę i to widoczne na demkach ,że są niektóre spalone Akcje to jest normalne bez kitu radzę ci doucz się bo pewnie połowy w tym UB-TEAM nie ogarniasz tyle ode mnie :) 

Pozdrawiam Ne3r0 ^^

• Super 1
  • Ha ha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]