Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODPOWIEDZI] K4SA

K4SA

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam wszystkich, czas na odpowiedzi na wasze pytania!

============================================================================================================================================================================

@ Dusia

============================================================================================================================================================================

[P]  Do jakiej szkoły chodzisz, a jaka była Twoja wymarzona?

[O] Obecnie chodzę do Liceum Ogólnokształcącego w Koszalinie. Nie miałem wymarzonej szkoły, ale obecnie staram się mieć wyniki w tej szkole na tyle dobre by dostać się do Akademii Wojsk Lądowych we Wrocławiu.

[P] Ulubiony przedmiot szkolny jakiego lubisz się uczyć?

[O] Język Angielski, lubię ten język ponieważ spędziłem 4 lata w Anglii i się do niego przyzwyczaiłem. Także lubię przedmioty szkolne takie jak; Szkolenie Proobronne oraz Edukacja Dla Bezpieczeństwa.

[P] Co Cię denerwuje w życiu co dziennym?

[O] Ludzie :P Nie jestem osobą która ufa każdemu i z każdym się dogada. Raczej jestem kimś kto woli mieć mniejszą grupkę znajomych ale za to lojalną.

[P] Zmieniłbyś coś na JB? 

[O] Obecną paczkę oraz zakres możliwości Strażnika.

[P] Co Ci się najbardziej podoba na JB, a co denerwuje?

[O] Najbardziej mi się podoba atmosfera, która jest według mnie unikalna. Nie na każdym serwerze taka panuje.

[P] Największy przypał jaki miałeś?

[O] Na zawodach, gdy wypiliśmy zbyt dużą ilość alkoholu dzień przed poranną konkurencją na strzelnicy. ;p

[P] Jakie masz plany na przyszłość?

[O] Planem jest dojście do wojska i osiągnięcie tego co chce. 

[P] Zażywasz jakieś używki? 

[O] Jeżeli Kreatyna oraz Cytrulina to są używki to tak, oprócz tych dwóch nic nie zażywam.

[P] Ulubione jedzonko?

[O] Kebab <3

[P] Wolisz zadawać komuś pytania czy na jakieś odpowiadać?

[O] Odpowiadać, nie jestem kreatywny w zadawaniu pytań.

[P] Twoja wymarzona praca?

[O] Żołnierz zawodowy ze stopniem nie mniejszym niż Major. :D

@ ProBroDziku

[P] Ulubiony kolor?

[O] Niebieski

[P] Lubisz mnie?

[O]  Nie jesteś jakiś bardzo zły, czasami irytujesz ale tak to nic do ciebie nie mam. Więc tak, lubię cię. <3

[P] Masz jakąś dziewczynę?

[O] Nie. Ale zakochany kundel jestem obecnie xD.

[P] Co byś zrobił z wygraną w Lotto?

[O] Podzielił na rodzinę i znajomych którym ufam, a jest ich niewielu. ;)

[P] Ulubiony przedmiot? (Najlepiej oprócz W-F jeśli lubisz)

[O]  Język Angielski, Szkolenie Proobronne oraz Edukacja Dla Bezpieczeństwa.

[P] Najpierw płatki czy mleko? (Nie możesz odpowiedzieć "co pierwsze w rękę wpadnie")

[O] Płatki pierwsze! Nie inaczej haha.

[P] Pepsi czy Coca-Cola?

[O] Pepsi <3

[P] Ulubiony napój?

[O] Sok Bananowy <3

[P] Pizza czy kebsik?

[O] Kebsik <3

[P] Jaki ulubiony typ filmu i sam film? (Horror, komedia)

[O] Horrory, komedie oraz seriale zajmują 1 miejsce.

@ KArol

[P] Co cię skusiło na wrócenie?

[O] Więcej czasu na gierkę hah.

[P] Kupisz mi svipa hehe?

[O] Jasne! Wyślij jedynie mi na GG lub tutaj na forum  kod PSC.

[P] Kogo ci najbardziej brakuje z dawnych osób na jb?

[O] Nikogo, nie przywiązuje się zbytnio do osób  z gierki.

@ KushMan

[P] Wierzysz w reinkarnację ?

[O] Nie, nie wierzę.

[P] Co jest Twoim największym marzeniem ?

[O] Na ten moment ---> Szczęśliwe życie z dziewczyną za którą latam u mego boku. <3 

[P] Co najbardziej cenisz w życiu ?

[O] Szczerość i mówienie rzeczy wprost.

[P] Lubisz podróże ?

[O] Taaak! Miałem ich niewiele ale uwielbiam haha.

[P] Bez czego nie wyobrażasz sobie życia ?

[O] Bez wody :P

[P] Jaka jest Twoja historia na serwerze Jailbreak (coś od siebie) ? 

[O] Zacząłem gierkę, spodobał mi się wasz serwer. Grałem, grałem, później miałem przerwę i wróciłem. Nie ma nic ciekawego do opowiadania hahah.

@ Lolek`` CS:GO

[P] Widziałeś kiedyś duchy?

[O] Nie.

[P] Chodzisz do kościoła?

[O] Chodziłem przed wirusem. Obecnie nie chodzę. 

[P] Ile masz lat?

[O] 17 <3

[P] Jakie masz hobby?

[O] Łowienie ryb, granie oraz grzybobranie. 

[P] Twój ulubiony sport?

[O] E-sport. Tak to jestem leniwa klucha. Aczkolwiek biegam i mam treningi które sam układam.

@ niktważny

[P] Jakieś plany na przyszłość na forum?

[O] Niezbyt. Nic nie planuje a czy to się zmieni to czas pokaże.

[P] Co u ciebie?

[O] Jest okej. Ale mogło być lepiej..

[P] Jak ci się gra na jb?

[O] Dobrze, lubię atmosferę jaka panuje na tym serwerze.

NOMINACJA: @ Jotgie

• Lubię to! 3
  • Super 2

asdf.png.4ea5f028fa96de901385935a3f1ae339.png

• Użytkownik

zamkniety.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]