Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Witam wszystkich, czas na odpowiedzi na wasze pytania! ============================================================================================================================================================================ @ Dusia ============================================================================================================================================================================ [P] Do jakiej szkoły chodzisz, a jaka była Twoja wymarzona? [O] Obecnie chodzę do Liceum Ogólnokształcącego w Koszalinie. Nie miałem wymarzonej szkoły, ale obecnie staram się mieć wyniki w tej szkole na tyle dobre by dostać się do Akademii Wojsk Lądowych we Wrocławiu. [P] Ulubiony przedmiot szkolny jakiego lubisz się uczyć? [O] Język Angielski, lubię ten język ponieważ spędziłem 4 lata w Anglii i się do niego przyzwyczaiłem. Także lubię przedmioty szkolne takie jak; Szkolenie Proobronne oraz Edukacja Dla Bezpieczeństwa. [P] Co Cię denerwuje w życiu co dziennym? [O] Ludzie Nie jestem osobą która ufa każdemu i z każdym się dogada. Raczej jestem kimś kto woli mieć mniejszą grupkę znajomych ale za to lojalną. [P] Zmieniłbyś coś na JB? [O] Obecną paczkę oraz zakres możliwości Strażnika. [P] Co Ci się najbardziej podoba na JB, a co denerwuje? [O] Najbardziej mi się podoba atmosfera, która jest według mnie unikalna. Nie na każdym serwerze taka panuje. [P] Największy przypał jaki miałeś? [O] Na zawodach, gdy wypiliśmy zbyt dużą ilość alkoholu dzień przed poranną konkurencją na strzelnicy. [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] Planem jest dojście do wojska i osiągnięcie tego co chce. [P] Zażywasz jakieś używki? [O] Jeżeli Kreatyna oraz Cytrulina to są używki to tak, oprócz tych dwóch nic nie zażywam. [P] Ulubione jedzonko? [O] Kebab [P] Wolisz zadawać komuś pytania czy na jakieś odpowiadać? [O] Odpowiadać, nie jestem kreatywny w zadawaniu pytań. [P] Twoja wymarzona praca? [O] Żołnierz zawodowy ze stopniem nie mniejszym niż Major. ============================================================================================================================================================================ @ ProBroDziku ============================================================================================================================================================================ [P] Ulubiony kolor? [O] Niebieski [P] Lubisz mnie? [O] Nie jesteś jakiś bardzo zły, czasami irytujesz ale tak to nic do ciebie nie mam. Więc tak, lubię cię. [P] Masz jakąś dziewczynę? [O] Nie. Ale zakochany kundel jestem obecnie xD. [P] Co byś zrobił z wygraną w Lotto? [O] Podzielił na rodzinę i znajomych którym ufam, a jest ich niewielu. [P] Ulubiony przedmiot? (Najlepiej oprócz W-F jeśli lubisz) [O] Język Angielski, Szkolenie Proobronne oraz Edukacja Dla Bezpieczeństwa. [P] Najpierw płatki czy mleko? (Nie możesz odpowiedzieć "co pierwsze w rękę wpadnie") [O] Płatki pierwsze! Nie inaczej haha. [P] Pepsi czy Coca-Cola? [O] Pepsi [P] Ulubiony napój? [O] Sok Bananowy [P] Pizza czy kebsik? [O] Kebsik [P] Jaki ulubiony typ filmu i sam film? (Horror, komedia) [O] Horrory, komedie oraz seriale zajmują 1 miejsce. ============================================================================================================================================================================ @ KArol ============================================================================================================================================================================ [P] Co cię skusiło na wrócenie? [O] Więcej czasu na gierkę hah. [P] Kupisz mi svipa hehe? [O] Jasne! Wyślij jedynie mi na GG lub tutaj na forum kod PSC. [P] Kogo ci najbardziej brakuje z dawnych osób na jb? [O] Nikogo, nie przywiązuje się zbytnio do osób z gierki. ============================================================================================================================================================================ @ KushMan ============================================================================================================================================================================ [P] Wierzysz w reinkarnację ? [O] Nie, nie wierzę. [P] Co jest Twoim największym marzeniem ? [O] Na ten moment ---> Szczęśliwe życie z dziewczyną za którą latam u mego boku. [P] Co najbardziej cenisz w życiu ? [O] Szczerość i mówienie rzeczy wprost. [P] Lubisz podróże ? [O] Taaak! Miałem ich niewiele ale uwielbiam haha. [P] Bez czego nie wyobrażasz sobie życia ? [O] Bez wody [P] Jaka jest Twoja historia na serwerze Jailbreak (coś od siebie) ? [O] Zacząłem gierkę, spodobał mi się wasz serwer. Grałem, grałem, później miałem przerwę i wróciłem. Nie ma nic ciekawego do opowiadania hahah. ============================================================================================================================================================================ @ Lolek`` CS:GO ============================================================================================================================================================================ [P] Widziałeś kiedyś duchy? [O] Nie. [P] Chodzisz do kościoła? [O] Chodziłem przed wirusem. Obecnie nie chodzę. [P] Ile masz lat? [O] 17 [P] Jakie masz hobby? [O] Łowienie ryb, granie oraz grzybobranie. [P] Twój ulubiony sport? [O] E-sport. Tak to jestem leniwa klucha. Aczkolwiek biegam i mam treningi które sam układam. ============================================================================================================================================================================ @ niktważny ============================================================================================================================================================================ [P] Jakieś plany na przyszłość na forum? [O] Niezbyt. Nic nie planuje a czy to się zmieni to czas pokaże. [P] Co u ciebie? [O] Jest okej. Ale mogło być lepiej.. [P] Jak ci się gra na jb? [O] Dobrze, lubię atmosferę jaka panuje na tym serwerze. ============================================================================================================================================================================ NOMINACJA: @ Jotgie 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi