Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ukryty zabójca :D

CLYDE

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

Nick podejrzanego: ✪FreaKy| J3BAC PIS - (bulldog na demku, bo ma mute od valve)

Nazwa Serwera: Only Mirage 1

SteamID/IP: STEAM_1:1:532522134

Data i godzina: Codziennie 

Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210414-125233-2060203861-de_mirage-_PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP_SVIP___LiveServer.pl-1337.zip

Rozpisanie Dowodów:

2:13 - skraca na kosie, jakby był pewny że nikogo tam nie spotka

3:30 - celuje przez smoke poniekąd w pozycję przeciwnika, a gdy przeciwnik wskoczył wyżej na rampie, to on poprawił swoją pozycję celownika tak aby trafić w niego gdy zacznie krócić smoke 

4:40 - znowu skrót (gdy ktoś był na rampie to już jej tak nie krócił, mówię o całokształcie meczu)

6:40 - tutaj stwierdził że rzuci nejda do pałacu i panicznie ucieka na box, zamiast się schować za ścianką np. jak wyskoczyłem z pałacu to można by powiedzieć że mnie już celownikiem szukał, a gdy mnie zabił to zaczął perfekcyjnie skanować drugiego gracza przez drewno.. 

8:24 - biegnie przez t spawn, przeciwnik idzie z apsów na tv i nagle podejrzany zwalnia i ucieka do lewej, jakby się chciał schować gdyby szedł po schodach na t spawn..

10:48 - zoom gdy wybiega przeciwnik rampe.. 11:00 - nie słyszy zoomów ziomka na rampie.. totalnie to olewa, nie wcelowuje się.. dla mnie to jest mega dziwne, bo mógł się wcelować i by mu wyszedł pod celownik..

11:22 - tutaj taki dziwny zoom przez ściany na przeciwnika (nie raz tak celownikiem obczaja pozycje przeciwników, tylko nie mierzy centralnie w niego, by nie było obv)

12:10 - taka głowa ciekawa, ale czy to fart..

12:50 - widzi że under podchodzi więc wychyla i ma zarąbistą reakcje milisekundy chyba.. ledwo włosy przeciwnik pokazał a ten już strzela

13:47 - poprawka celownika i prefire? + dziwne strzały, wszystkie w skrzynkę, a chłop robi 50 fragów na mecz.. xd

15:50 - jak wycofuje przeciwnik to on zaczyna raszować.. i znowu idealnie się wcelowuje.. bo mógł uciekać na mida, albo mu wyjść dołem.. 

16:37 - przeciwnik wskakuje na ticket, a on w tym momencie przykleja się do ściany i lekko chowa lufę by go nie zobaczył? i pikuje w dobrym momencie by go zabić

19:11 - widać niepokój, że wie o underze 

20:37 - skanuje drzewo i jak Jaruś idzie w prawą stronę to on też strzela bardziej w prawo i jeszcze sie przesuwa.. to już taki  OBV

21:12 - celownik ma ze 2 metry od przeciwnika i zabija go 1 tapem ? i drugiego chciał przeskanować na boxach, już miał celownik na jego ciele, ale przeciwnik się spalił akurat ;/ (w zwolnionym tempie najlepiej zobaczyć) OBV

21:35 - już poprawia celownik

23:58 - miał pickąć ale widzi przez ścianę jak przeciwnik skacze

26:09 - oczywiście elegancko wcelowuje się w to okno i później drugiego ma już na oku, niby sobie strzelił tak o w tą prawą ścianę.. XD

27:25 - tam przeciwnik jest na rampie, flesha rzucił, a on patrzy w pałace.. znowu dziwne zachowanie

28:20 - wcelowuje się w tą jgl tak wyczekując aż będą mu pickować.. a później nie potrafi zabić w oknie chłopa który był w szoku XD

29:25 - pewny siebie na rampie, jak przeciwnik zaczął wybiegać to on kucnął.. dalej pickuje tą ninje tak pewnie

30 - strzela do pałacu, a jak na chwilę spojrzał rampę to zobaczył przeciwnika i zajął się nią już XD obv

32:50 - tutaj znowu OBV dla mnie, wie o rampie i wali prefire, następnie flick na góre rampy.. ja go nawet nie zauważyłem u niego w zoomie XD dalej 33:48 wcelowuje się w górę rampy. przecież przeciwnik mógł iść dołem, albo skądś indziej.. 

34:19 - tutaj też ciekawe zachowanie, chciał wskoczyć do undera, ale zobaczył przez ścianę że przeciwnik się cofa xd i zaczął walić prefire do kuchni, wiem że było ich słychać, ale on jest głuchy xd, i za tym wybiegającym na ct zaczął jakby celownikiem jechać przez ścianę..

35:54 - przeciwnik wyciąga granat, a on w niego wjeżdża.. przeciwników nie słyszy w innych rundach, ale wyciągany granat już tak?

42:03 - taki pick awp tam gdzie jest przeciwnik(?)

Coś od siebie: Problem jest taki że można każdą rundę zaznaczyć, ponieważ kolega jest tak wprawiony w ukrywanie się, że ciężko znaleźć te obv momenty.. dlatego proponuję obejrzeć całe demko.. na kolegę jest dużo zgłoszeń, większość na serwerze uważa, że ma wh :) jak dla mnie ma strasznie nie naturalny movement. i wiele razy nie słyszy przeciwnika, więc nie używa swojego słuchu w 100% (?XD). Poza tym jest strasznie wulgarny i ciągle wyzywa jak go ktoś słabszy zabije.. więc widać że chłopak się poci strasznie, przez co musi sobie grać na haxiorkach by poczuć się lepszym ;) pewien gracz na serwerze powiedział też, że podejrzany ma wykupioną subskrypcje na jakiś programik.. także ten.

Włączyłem demko z kolejnej mapy i dalej to samo, a nawet lepsze skany w postać wali.. więc nie chce mi się całego oglądać.. aczkolwiek chłop słyszy przeciwnika, strzelają, nejdy rzucają itd. a on nie wychodzi wcelowany, tylko rozgląda się na boki i udaje że jest w szoku jak ma typa na blisko XD https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210414-133710-1929100729-de_mirage-_PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP_SVIP___LiveServer.pl-1408.zip

5:50 - tam mida pilnował niby, ale jak już under podszedł to się wcelował w undera, chłop wskoczył wyżej, widać lufę, a on celownikiem zjechał w dół bo biegł drugi :D 

6:20 - tutaj widzi że rampę podchodzą, to od razu idzie na górę drewna się schować i pikuje w celowany w gościa na tetrisie...

8:40 - unika, chowa się przed przeciwnikiem który wskakuje sobie na okno.. widać ten ruch że widzi co robi przeciwnik i on ucieka od niego, bo miał nejda w ręce

10:16 - wychodzi rampe i nic nie sprawdza, mimo tego że przed chwilą strzelali w rampę i rzucali nejdy.. podchodzi do fireboxów i celuje w przeciwników przez skrzynki..

11:38 - tutaj taki nade rzucony w postać przez smoke

13:50 - nie wie w kogo celować, po czym idzie skanować drewno i akurat celuje w przeciwnika.. i jak on się poruszył by uciec, to on też celownikiem uciekał za nim.. przerwa i znowu skanuje drewno centralnie w ciało przeciwnika, ale był on pod balkonem.. 

dalej mi się nie chce oglądać bo to obv typek.. 

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210421-121215-1665078712-de_mirage-_PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP_SVIP___LiveServer.pl-1253.zip

Demko z dzisiaj 21.04.2020

9:10 - wcelowuje się w ninje, bo chyba myślał że mu główka będzie wystawała

19:37 - teraz wcelowuje się w boxa na site ;) 

10:44 - wcelowuje się idealnie w okno, później fireboxy i ogólnie cała runda do obejrzenia

11:52 - enemy wchodzi schody, to on od razu leci tam celownikiem

12:30 - wchodzi konekt i już nie patrzy w fireboxy jak w 11 minucie, po czym celuje w filar za którym kampi ct

17:55 - nie widział szorta, a jednak cofnął się by go zabić? XD

22:15 - już wie że będzie konektor i głównie na niego tylko patrzy

22:50 - jak enemy podskoczył na boxach to mu celownik zaczął iść wyżej, mimo że strzelał przez ścianę XD i go nie widział

Edytowane przez CLYDE
  • Super 4
  • Ha ha 1

zussex3.gif.07c105d65d918cc39972dc268c0bb131.gif

• Użytkownik

Nie mam nic do ukrycia :), niech zajmą się tym wyższe sfere.

Coś od siebie: Problem jest taki że można każdą rundę zaznaczyć, ponieważ kolega jest tak wprawiony w ukrywanie się, że ciężko znaleźć te obv momenty.. dlatego proponuję obejrzeć całe demko.. na kolegę jest dużo zgłoszeń, większość na serwerze uważa, że ma wh  jak dla mnie ma strasznie nie naturalny movement. i wiele razy nie słyszy przeciwnika, więc nie używa swojego słuchu w 100% (?XD). Poza tym jest strasznie wulgarny i ciągle wyzywa jak go ktoś słabszy zabije.. więc widać że chłopak się poci strasznie, przez co musi sobie grać na haxiorkach by poczuć się lepszym pewien gracz na serwerze powiedział też, że podejrzany ma wykupioną subskrypcje na jakiś programik.. także ten.

Co do zgłoszeń, na każdego jest dużo, wiem bo widziałem.  Mam nie naturalny movement, co masz na myśli? Nie słyszę przeciwnika? A skąd Ty to możesz wiedzieć, wnioskujesz po jednym czy tam dwóch demkach?. Tak jestem wulgarny ale to przez to, że tak już mam, każdy ma jakieś wady i zalety, a moją wadą jest akurat takie coś ;c Poza tym nie jesteś święty ;)) pisanie do mnie typu "pies" i nie nie mam żadnych ss czy demka bo dla mnie to i tak wiekszej różnicy nie robi, pisz sobie co chcesz, ale ty mi mówisz o byciu wulgarnym to śmiać mi się chce. Poci się no cóż, kto mi zabroni pocic się na serwerze ffa? Jest wielu graczy takich jak ja. Gracz na serwerze powiedział ci , że mam wykupioną subskrypcję na "program"? a skąd jakiś randomowy typek wie co mam a czego nie?. Nie kumpluje się z nikim z serwa i nic takiego nie mówiłem ;). A co do demka, to nie mam nic do ukrycia :) to, że widać jednoznaczne sytuacje o niczym nie świadczy :), gram czysto, lata gry, tyle w temacie C;. Obejrzyj sytuacje "pro playerów" skany, wcelowywanie się itp. co też im powiesz, że wh?. Musisz jeszcze w tą gre pograć i potem mówić cokolwiek.A to, że czasem mam jakieś dziwne akcje o niczym nie świadczy. Pozdrawiam cieplutko administracje.

• Użytkownik

Na jakiej podstawie sądzisz, że mam kupione konto?. Jestes jakiś wszechwiedzacy? Pierwszo pomysl zanim cos palniesz bo aż żal patrzec na te wypociny które nic nie wnioskuja :))  a co do spirthacka to nic mi to nie mówi, pierwszy raz o takim czymś słyszę ;c. Nie pozdrawiam ;D

bo obecne konto masz od 2020 roku? a twierdzisz że grasz lata? XDD Ty udajesz czy co? wszystko można sprawdzić  więc nie pogrążaj się więcej byczku

A co to ma do rzeczy, że to konto jest z 2020? A co to main konta to miałem ale ci nie dam linka bo sprzedałem za konto w metinie ;) ale po co mi się tłumaczyć jak i tak twój baniak tego nie zrozumie.

Edytowane przez FreaKy
  • Użytkownik

Sprawdzałem to demko i to co widziałem to żenada jeszcze nie chce mi się tego rozpisywać nawet szkoda mojego czasu 

• Dzięki 1

steryd kopia.PNG

• Użytkownik

zbanowany.png

steryd kopia.PNG

• Użytkownik
W dniu 16.04.2021 o 18:49, Lolek`` napisał:

- 1:05 Dostał info że jest b ale przed tym jak dostał info widział już że idą b i skrócił sobie na kosie na gale nie zwracając uwagi na to że na rondzie może stać przeciwnik 

- 1:13 Chwilowe popatrzenie na ścianę zobaczył czy reszta przeciwników dobiega na b 

- 1:21 Strzela do przeciwników w tym domku na b zobaczył że przeciwnik wybiega z domku na b na biały timingowo wychyla na model 

- 1:30 Ten chłopa co wyskoczył na biały nie wiedział o nim przypalił głupa że sprawdza za bsem i pózniej czeka aż wychyli mu z tego białego 

- 1:31 Za szybko strzelił model głowy był jeszcze za ścianą 

- 1:36 Nie widać tam przeciwnika nawet jego głowy a on postanowił że zjedzie sobie celownikiem na ścianę prawie obok jego głowy

- 2:11 Zobaczył ze nie idą rampy tylko jest podsadzka nie rzucił już granata

- 2:12 Wchodzi sobie na rampę na kosie robiąc ciągłe q q nie sprawdzając czy nikogo tam nie ma 

- 2:15 Tak się sprawdza pozycje? wychylając z rampy bawiąc się nożem 

- 2:25 dopiero jak przeciwnik podchodzi pałać postanowił sobie wrócić na rampę i rzucić sobie grana pod nogi przeciwnika słyszał że odbiegł nie wiedział o tym drugim że mu podchodzi czekał już aż podejdzie mu na głowę po zabiciu podnosi broń nie sprawdza czy ktos tam jest kompletnie zapominając o tym drugim zobaczył tylko przez ścianę że jest już na respie i cofnął 

- 3:32 Wtedy granata nie rzucił teraz granat poleciał na wie że przeciwnik jest w smoke jedzie po modelu 

- 3:37 Nie było słychać skoku celownik na model nawet jeśli słyszał wydaje mi się że powinien skanować to miejsce 

- 3:45 Czeka wcelowany aż mu wyjdzie zabija i nie sprawdza czy ktoś jeszcze może tam być tylko rzuca się na broń

- 5:08 Biegnie na kosie widzi że przeciwnik słyszy go i podchodzi na shifcie a nasz kolega wyszedł na niego wcelowany 

- 6:52 Tutaj skanuje w model to nie był fart tylko wh

Pewnie jest więcej od kolegi u góry masz jeszcze rozpiskę jeszcze tłumaczysz się ze graczami ze sceny pro playerów pokaż mi jakiegoś który gra tak jak ty aż oczy bolą 

steryd kopia.PNG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]