Użytkownik Leman Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 dd2 #1 Dlaczego KloDek(Kz) dostał admina i czemu on dalej gra na tym serwerze ? Ten gość już miał 2 bany (Biały Kot i jakoś jeszcze się nazywał, teraz na 3 koncie gra). Dużo ludzi spekulowało, że jest odjebany itd. Za długo jestem w tej "branży" żeby milczeć. Gość dalej robi swoje a mam takie wrażenie, że jak coś się kupi u was na serwerze to się stajesz nietykalny. Poza tym 30 minut temu mówił do kogoś "Zamknij mordę, jak chcesz to mogę Cię zaraz wyjebać". PS ? Jebać kondoma ? @ Admin CS 1.6 DD2#1 @ Opiekun SerweraDD2#1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 jes jak jes 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Leman Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 No i elegancko Odnośnik do komentarza
Użytkownik malango Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Sory że się wypowiadam , ale kolega KloDeK ma bana na innej sieci i na innym steamid za słabego triggera i podobnie ustawionego na klatkę , tylko coś kiepsko 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 ale nam nikt nie placi wiec nie wiem skad takie wrażenie xd admina sciagam i zapraszam do rekrutacji Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi