Użytkownik vixio_ Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 W końcu dorwałem użytkownika forum! Przybliżymy sobie dzisiaj naszego bajeranta @ Ne3r0 @ ^__^koksik Witam Cię serdecznie! Na początek przedstaw się nam. Jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz oraz powiedz nam jak duży dystans masz do swojej osoby? :> @ Ne3r0 Witam! Jestem Krzysiek mam 24 Lata Jestem z Śląska ❤️ Dystans do samego siebie to czasami trudne ale posiadam spory Nienawidzę fałszywości wobec innych osób . @ ^__^koksik Jesteś małym użytkownikiem forum ale bardzo aktywnym. Krzystowie , jak lubisz jak się do Ciebie zwraca? Krzysiek , Krzysiuś czy masz swoje inne odmienne preferencje? @ Ne3r0 Aktywnym nie aktywnym lubię spędzać czas na forum szumieć gdzie się da a , że mam tu znajomego i czasem pogram to nic nie świadczy,że akurat sobie siedzę tutaj i przeglądam tematy nie lubię jak ktoś mi piszę np Krzysiuś itp dla mnie to jest chore i zbyt jak to nazwać gejowskie ... Najlepiej wystarczy Nero po ksywie @ ^__^koksik O nazwisko nie pytam, bo rodo Wróćmy do Śląska, czy tam u Ciebie jest coś ciekawego do zwiedzania? Masz swoje ulubione miejsce? @ Ne3r0 Najlepiej spędzać czas w Katowicach Miasto dość spore dużo imprez ale są czasy pandemii to Niestety nie ma gdzie wyskoczyć z kumplami nawet na głupie piwko czy wódeczkę ulubione miejsce to byle gdzie byle z ziomkami ? @ ^__^koksik Jako mieszkaniec tak słynnego województwa, co sam o nim sądzisz? Macie jakieś swoje przyzwyczajenia, zachowania? @ Ne3r0 Szczerze na Śląsku słynie Kibolska patologia ... Gdzie się nie wjedzie na nieznany rejon lub dzielnice łatwo zbierać zęby oraz stracić pieniądze itp A tak to nie ma najgorzej Śląsk jak Śląsk najchętniej bym wyprowadził się gdzieś do Poznania lub Warszawy @ ^__^koksik No to źle tam musi być ale teraz do wieku. 24 lat to fajny wiek. Powiedz mi jak wygląda Twoja sprawa z nauką/pracą? Gdzie się uczysz/pracujesz? @ Ne3r0 Nie uczę się już od dawna Pracuje jako magazynier w firmie dość dużej ale to zostawię dla siebie oraz dorabiam sobie jako ochroniarz także z pracą nie narzekam daję radę . @ ^__^koksik A opowiec nam również czy masz rodzeństwo ? I też czy mieskasz z rodzicami ? @ Ne3r0 Mam starszego brata i chwilowo taki kryzys mam mieszkanie mieszkam z przyjacielem ciężka sytuacja Trochę ciężko o tym pisać także szczegółów oszczędzmy ale mogę napisać chociaż tyle ,że przechodzi Covida . @ ^__^koksik No dobrze , a powiedz nam jak wspominasz dzieciństwo? Jest coś czym chciałbyś się z nami podzielić? Jakaś historyjka? @ Ne3r0 Dzieciństwo spędzałem typowo z osobami starszymi także wychowany przez ulicę jestem tak można uznać ... Ale historyjkę mogę opowiedzieć : był okres jak miałem 16 Lat byłem młody i głupi także wypiłem dość sporo zawinęła mnie policja no to ja głupi na komendzie sobie siedzę siedzę i nagle mi odbiło wziąłem kartkę i długopis bo chcieli bym wydał kolegów to się wkurzyłem i napisałem na kartce Jeba* Policję ? to przesiedziałem sobie 24h Później jak było już wszystko dobrze zapisałem się na MMA i patrzę a tu nagle Policjant który mnie zawijał ?? @ ^__^koksik Ahh to dzieciństwo bez hahhaahha ?? Jaki rodzaj gier lubisz? Czy masz swoją ulubioną grę? @ Ne3r0 Oczywiście,że mam ulubione gry 1.miejsce CS 1.6 gram w niego dość sporo czasu jak wydali w 2003 roku tak widziałem jak mój brat grał i mnie najbardziej wkręciło i żeby nie oszukać to miałem 9 Lat odkąd zacząłem przygodę z csem 2. FIFA 3. Tekken 4. Metin 2 5. WWE To są takie moje top z gier w moim guście @ ^__^koksik Też bardzo lubię cs go , Czy masz swoją ulubioną potrawę, danie? :> @ Ne3r0 Moje ulubione dane ziemniaczki schabowy lub kluski śląskie do tego roladka ❤️ ale lepiej nie pisać o jedzeniu bo zgłodnieje ? @ ^__^koksik No dobrze też lubię bardzo te rzeczy No to może teraz parę pytań dotyczących życia na forum. Zacznijmy od tego skąd pomysł na nick? @ Ne3r0 Pomysł na nick mi wpadł szczerze z nikąd nikt do tej pory nie grał na tym nicku początki nicków były typu Unnamed, Medusa a ne3r0 został i będzie na wieki ❤️? @ ^__^koksik Bardzo fajny nick , mój pies ma tak na imię To może teraz 2 pytanie jak znalazłeś się na naszej sieci? @ Ne3r0 Znalazłem się tutaj przez znajomego nicku nie będę wymieniać bo może tego nie chcieć Ale widzę ,że forum solidnie zrobione i może zostanę na dłużej @ ^__^koksik Forum jak forum, to ludzie tworzą tak cudowną atmosferę! Czy interesuje Cię jakaś posada na forum? Jak tak, to dlaczego? @ Ne3r0 Szczerze mówiąc robiłem dobrą robotę na wielu forach na posadzie opiekun serwera oraz ubteam prowadziłem 7 lat temu z kumplami forum również ale niestety upadło również byłem Moderatorem Chatbox oraz zwykłym na forum znam sporo funkcji ogółem ze mnie taki można powiedzieć maniak @ ^__^koksik Ahh te forum , Jeszcze tylko szybkie strzały i będziemy kończyć! Ile masz cm wzrostu? Lubisz alkohol? jaki? Wymarzone auto? Ulubiony kolor? Kolor oczu? @ Ne3r0 No to lecimy Mam 177 wzrostu Owszem lubię alkohol chyba jak każdy najbardziej i najczęściej pije whysky oraz piwka desperados Szczerze mówiąc na motoryzacji jestem kiepski nie mam jakiś wymarzonego samochodu ale najbardziej mi się podobają Kia oraz Audi mój ulubiony kolor to czarny oraz czerwony Kolor oczu mam zmienny w lato mocny niebieski a jak dopada zima szary niczym wilk @ ^__^koksik Dziękuje za ten piękny wywiad na koniec chciałbyś, coś dodać od siebie? :> @ Ne3r0 Szkoda ,że tak szybko dopiero się rozkręciłem Dodam ,że Pozdrawiam ciebie oraz całe forum I Również dziękuję za wywiad ? Oraz liczę bez Hejtu ?❤️ Wywiad trochę bardziej na luzie. Za poprawę błędów w komentarzu z góry dziękuje ! 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ne3r0 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Dziękuję za wywiad :p super zabawa oraz polecam każdemu na wzięcie udziału Redaktor naprawdę dobry ! ❤️? 2 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 16 Kwietnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Miło się czytało, Ps.. Ja też z Śląska to wiem jak je. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Może być 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Oj kluseczki slaskie mmm 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Spoko, że wywiad pokazał się tak szybko i to jest akurat na + Jednak, żeby nie było za kolorowo - są też minusy.. Stylistycznie to wiadomo do poprawy, bo wygląd to prawie połowa pracy w redakcji (przyjemne dla oka lepiej się czyta). Do tego, przed wstawieniem staraj się sprawdzać i eliminować wszelkie błędy t.j. "A opowiec nam również czy masz rodzeństwo ? I też czy mieskasz z rodzicami ?" czy "Krzysztowie" Liczę na kolejne, bardziej dopracowane prace 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 17 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Całkiem spoko 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi