Użytkownik WiteK Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick z CS: WiteK Admin banujący: @ brook1yn. Serwer: dd2 #2 Data zdarzenia: 17:22, 17/04/2021 Link do poprzedniego tematu: Opis sytuacji: @ GENERAL ALADEEN podsunął mi pomysł, żeby nagrać POV. Niestety nie mam GO PRO czy czegoś innego do kręcenia POV'a, więc wziąłem samochodowy uchwyt do telefonu, włożyłem tel i wsunąłem na koszulkę ten uchwyt, dlatego nagranie może nie być jakieś super 1. 2. EDIT : Na 1 filmiku, na serwerze na którym gram jest plugin który robi mi slapa gdy przekroczę pewną prędkość. Jeśli ktoś miałby wątpliwości dlaczego go zwolniło/przyspieszyło. Na 1 filmiku pokazuje jak robię strefy/ gsy czy inne ducki. Nie jest to żaden czit jak pewna osoba sugerowała. SGS pokazuje robię po lądowaniu scrol (+duck) i potem spacja jak widać na filmie. Na serwerze tego nie robię bo jest zabronione. Na 2 filmiku pokazuję jak normalnie gram bez 2 skoków, też robię double ducki, nie przyspiesza to mnie. Co do rozpiski to dla mnie 6:02(te 2 heady na długiej z m4, nie pamiętam czy to było to) i 13:58 również są +b, ale nie możecie mnie winić za nienadążające hitboxy za modelem lub demko niepewnej jakości w 20 letniej grze. Co tu dodać, kupiłem niedawno kompa, więc odrazu zainwestowałem też w steam. Myślałem, że problemy znikną ale się myliłem. Obejrzyjcie sobie, oceńcie i spróbuję jeszcze coś wykombinować żeby aparat sobie do głowy przyczepić, co by było lepiej widać. Kolejnym rozwiązaniem może być antycheat, przez którego bym musiał wchodzić na serwer. Grałem kiedyś na czymś takim : https://headshotownia.pl/topic/1983-szansa-na-drugie-życie-program-ac-headshotowni/ Nie wiem na jakiej zasadzie działa program, chyba właściciel programu ma wgląd do plików w cs'ie. Wiem na pewno, że admin od razu do mnie napisał co to są za skrypty, ja mu mówię że na MOUSE5 ustawiłem sobie żeby wyciągnąć smoke. Kazał mi to usunąć, po jakimś czasie dowiedziałem się że zwyczajnie można to sobie zbindować, bez żadnych skryptów Zastanówcie się, wg mnie byłaby to dobra weryfikacja takich niepewników jak ja. @ brook1yn. Jak nie widać jak na 2 filmie pełno tego. Wy ewidentnie nie chcecie dobiec do prawdy tylko do tego żebym nie grał. Proponuję różne rozwiązania do weryfikacji skillera bądź cheatera. Już dawno temu wiedziałem że tu amatorzy robią na tym stanowisku, myślałem że coś się poprawiło. //EDIT 2: @ brook1yn. Nie czekałem na reset bansa, ty myślisz że codziennie wbijałem na forum i patrzyłem kiedy to nastąpi? Raz miałem przerwę parę miechów, wróciłem to odpaliłem. Raz miałem wenę zagrać na innym serwie z 2 skokami to trafiło na was. Nie wiem co masz na myśli mówiąc prawdziwe bany. Nie dostałem UB i tyle. Przy poprzednim banie grałem na lapku, 60hz, 100 fps max. Mialem z nim różne przeboje. Na waszym serwie z tego co wiem to macie plugin który nagrywa u mnie demo? Jakbym sam wpisał komendę ma nagrywanie dema? No i przy poprzednim banie myślałem że to moja wina że mam zjebanego laptopa, przez to takie demo cziterskie. Kiedyś gościu robił mi skriny, na serwerze pykowni, zobaczyłem a tam 5 skrinów w tym 3 o takim samym kodzie crc (ten kod rozróżniający pliki w winrarze) i 2 też te same. Łącznie miałem 2 skriny przy zrobieniu 5, miałem na stałe komendę net_graph 3, na ss widać jak mi wywala ping do kilku tysięcy ms i FPS do 15 xd Parafrazując mogłem się spodziewać po tym laptopie wszystkiego. Ale kurde kupiłem kompa i cały czas jest problem z demami. Nie wiem czy to hosting zj*bany czy ten plugin, czy sama gra, ale cholerka nie gram na czitach >.< Proszę o jakąś alternatywę, która sprawdzi moje umiejętności, czy pliki. A co do poprzednich banów są one oczywiście nie słuszne, ale wy i tak stwierdzicie inaczej i pewnie tym się będziecie sugerować. Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez WiteK 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 @ WiteK Co tu dużo mówić chłopie ? Nie licząc tego twojego DoubleDuck-a którego tutaj po prostu na nagraniach nie widać , to i tak demko masz spalone na 3 akcje b+. Więc dla mnie i tak ban zostaje "PERM" resztę zostawiam @ UBTeam 1.6 niech oni zadecydują co zrobić. Witek ogólnie co tu dużo jeszcze mówić , jak tutaj jest wiele banów a ten jest 5 więc no sorry --> Klik Eddit : // @ WiteK Powiedź mi skąd te wcześniejsze bany na serwie dd2 , które były prawdziwe? Zawsze czekałeś na reset bansa i dalej to robiłeś , tylko powiedź czemu? Chciałeś być numer #1 ale ci nie wyszło. I mówisz mi , że tu same amatorzy robią na tym stanowisku Resztę niech Ci UBT CS 1.6 wyjaśni , oni dadzą werdykt. @ joolz. 1.6 @ czeno 1.6 Dajcie werdykt Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi