Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Nick: ProBroDziku Z jakiej rangi rezygnujesz?: Strażnik JB Powód rezygnacji: Miłość dla pewnej dziewczyny. Brak czasu do końca maja na granie na serwerze nie koniecznie na forum. Pisanie skarg na mnie na chama wiem że każdy chce już żeby mnie tu nie było na tym miejscu. Testy 8 klasisty i wybór szkoły średniej. A tutaj macie wszystkich komu dziękuję i za co: (sorry jak kogoś nie będzie) @ `Costry. dziękuję za danie mi szanse choć mam tyle lat (15 nadal mi nikt nie wierzy) i brak mutacji. @ KushMan dziękuję za wszelką pomoc i za to że zawsze byłeś dla mnie miły @ Kamsi dziękuję że mnie codziennie wyzywałeś, przez ciebie czuję się mężczyzną @ KArol dziękuję za szczerość którą mówiłeś i nigdy nie kłamałeś @ [email protected] KObra tobie za wszystko najbardziej za to że zawsze byłeś dla mnie miły oraz za tyle wspólnych godzin na serwie (nadal pisz czasami do mnie na dsc albo mess) @ ioytpl dziękuję że nauczyłeś mnie podrywać dziewczyny to przez cb mogę mieć teraz ją @ Jacobek dziękuję za nauczenie mnie mówienia OHHH DADYY i za to że byłeś dla mnie jak brat : ) @ Jotgie dziękuję ci za to że nauczyłeś mnie że mam nie zwracać uwagi na to jak o mnie inni myślą @ K4SA za to że nigdy mi nie zwróciłeś uwagi że Mikro +16 albo po mutacji ;D @ Trivor i @ Dusia za aktywność pod moimi propozycjami i błędami serwera @ brook1yn. za to że zawsze byłeś po mojej stronie @Xnaz za to że stworzyliśmy razem gang i za te twoje "oj tak/nie mordeczko" XDD @ Alekasndraaa za nauczenie mnie prowadzenia w ct @ Vruzzi @ -_-DeLL-_- @ itsV9 @ GoOdMaN za wasze poczucie humoru i spamowanie na say'u bindami @ SuperStrzelec za wyzywanie mnie XD @ Superfk za przegrane godziny razem @ Jędrzej za wszystko dużo by było wymieniać kuzynie ale napewno za twoje poczucie humoru bo "bloec bez bolca dostaje p!rD@!ca" @M4A4 i @ TegoTypu123 za razem zagrane godziny za żarciki i za to że zawsze próbowaliście być dla mnie mili @ plastuś gdyby nie ty to raczej bym się nie odważył napisać wgl podania bo jak spojrzałem na twój wiek i że byłeś adminem starszym tu. @ Wiatru1911 i @ Sprite! -_- za to że byliście dla mnie chamscy przez całą moją karierę na tym serwerze @ TurboDelfin za nauczenie mnie że ważna jest przyjaźń @ PLMaja @ Olgens @ Nikusia @ (PROSTO) @ NwmJakiNick @ fluxx za przegrane razem godziny i za to że byliście dla mnie mili @ Agent0096 i @ filiprapacz za wasze poczucie humoru że zawsze byliście z mną i za te dni kurcze razem zagrane @Latający Holender za te twoje najkreatywniejsze prowadzenie na świecie Reszcie którą nie wymieniłem też za wszystko dziękuję. Tak wgl to JSGSNA100%!!! ZNACZY CO?! 1 1 1 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi