Użytkownik ioytpl Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Witam a zarazem żegnam was z wielkim bólem na sercu, ale na jakiś czas chce skończyć z grą w Cs'a (Kilka tygodni - miesięcy). Chciałbym podziękować tym ludziom dla których grałem codziennie na wspaniałym JB: Na początku @ Trivor i @ Dusia dziękuje za danie szansy w składzie administracji. @ Smokezz tobie dziękuje za przyjęcie mojego podania <3. @ `Costry. zawsze beczka z tobą była na serwerze zabawy w skojarzenia haha <3. @ Kamsi za pomoc w nauce sgs coś mi tam idzie haha za grę z tobą. @ r...i...p Dziękuje ci misiaku za wszystko co się działo na serwerze przypały z tobą związane za beke z każdego co popadnie haha. Papa Misiu <3. @ Jacobek 1.6 Dziękuje ci za wspólnie spędzony czas na serwerze, pomoc we wszystkim byłeś zawsze jak cię potrzebowałem. @ K4SA Z tobą kontakt się nie urwie na pewno, ale dzięki ci za robienie sobie beczki na serwerku <3. @ Jotgie Za ogarnięcie tematów w sprawie baników i aktywność. @ TurboDelfin @ -_-DeLL-_- @ Nikusia @ Olgens @ PLMaja @ NwmJakiNick Za wasze humory na serwerze, za poczucie humoru za przegranie z wami wielu godzin gry na serwerze <3. @ filiprapacz za twój charakter, którego do dziś nie rozumiem. @ Wiatru1911 za to że to był twój pomysł żebym napisał podanie. @ KushMan Za twoje poczucie humoru, jesteś totalnym kozakiem misiak <3. @ ProBroDziku Może na początku dziwnie było jak dostałeś strażnika i flagi, ale później przyzwyczajenie robi swoje. (Gratuluje laski ) @ ZjemCiBabke Za twoje "Niee Mogęęę" piękne czasy haha. Kilka słowek ode mnie. Jeszcze raz dziękuje wszystkim za spędzony z wami czas. Ciężko mi się pogodzić z odejściem od was bo jesteście dla mnie jak rodzina. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś się spotkamy i wspólnie zagramy przypominając sobie jak kiedyś było . Może i mam swoje 17lat ale łzy lecą. Żegnajcie drogie misie rozwijajcie się dalej trzymam za was kciuki. Ps. Tak samo jak @ r...i...p szukam dobrego psychologa Do zobaczenia 8 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka TurboDelfin Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Ehh szkoda że odchodzisz Życzę ci powodzenia w dalszym życiu prywatnym! c; 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 21 Kwietnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Trzymaj się !!!!! Wariat Też ci dziękuje za wszystko mam nadzieje że się kiedyś spotkamy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jotgie Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Trzymaj się mordeczko! Powodzenia w życiu :D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 3maj się. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZjemCiBabke Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) szkoda że odchodzisz no ale jes jak jes trzymaj się tam ziomek Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez ZjemCiBabke 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Ależ nasz kontakt się nie urwie? Papa mordo :p. @ ioytpl Pw forum zoba. 1 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ioytpl Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 1 minutę temu, r...i...p napisał: Ależ nasz kontakt się nie urwie? Papa mordo :p. podeślij mi kontakt do ciebie Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 22 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wiatru1911 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 O widzę kolejny odchodzi z fartem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Kontakt się nie urwie na pewno wariacie hahaha <333 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Nie rozumiem cio wy robicie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 hej 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kamsi Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Narka (jak cos pisz dc xD) 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 23 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi