Użytkownik Kubuus Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Imię: Kubuś Wiek: 16 , w padzierniku 17 :p Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Jestem z wami juz dluzszy czas wiec pomyslalem ze sproboje sie na nowym miejscu , wywiazywalem sie pilnie z obowiazkow wiec do zarzucenia sobie nic nie mam , chcialbym pomoc w rozwoju serwera jak i sieci , pomoc administracji zarowno jak i uzytkownikom w czerpaniu satysfakcji i przyjemnosci z gry na serwerze Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: 5vs5 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Czesc , mam 16 lat , w pazdzierniku koncze 17 , lubie poznawac ludzi , gram na perkusji (nie chwalilem sie) , ogolnie kocham sport , szczegolnie pilke nozna i siatkowke , jestem lubiana osoba ale chwilami lubie zamkanc sie w sobie i nie myslec o otaczajacym mnie swiecie (nie wiem czy to normalne :p) , lubie wychodzic ze znajomymi na maisto i troche poszalec , jestem pozytywnie nastawiona osoba lecz chwilami mam sklonnosci do zmiany swiatopogladu . Licze na pozytywne rozpatrzenie podania , czekam i dziękuje za udzielenie odpowiedzi Milego dnia , Pozdrawiam , Kubus @ wilq @ HavoK @ wizZzy 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @ HavoK @ wizZzy Odnośnik do komentarza
Użytkownik HavoK Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Cześć! Już pisałem z Kubusiem w wiadomości prywatnej, że póki co mamy jednego opiekuna i w zupełności nam to wystarcza. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 1 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi