GENERAL ALADEEN Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Niedźwiadek kupił motorek. Zadowolony jedzie przez las i spotkał zajączka. Pyta się: – Ty zając chcesz się przejechać? – No pewnie. – Wsiadaj. Jadą przez las 40 na godzinę, 50, 60. Nagle niedźwiadek poczuł mocny uścisk i mokro. Pyta się: – Ty zając, zlałeś się ze strachu? Na to zajączek ze spuszczona głową. – Tak, zlałem się. Jechałeś bardzo szybko i się bałem. Zając postanowił się odegrać. Zapożyczył się i kupił szybszy motorek. Szukał niedźwiadka. W końcu szczęśliwy znalazł. I pyta się: – Ty niedźwiedź chcesz się przejechać? – No pewnie. Jadą przez las 40 na godzinę 50, 60, 70, 80. Nagle zajączek poczuł mocny uścisk i mokro. Szczęśliwy pyta się niedźwiadka: – Ty niedźwiedź, zlałeś się ze strachu? Na to niedźwiadek ze spuszczoną głową: – Tak, zlałem się. Jechałeś bardzo szybko i się bałem. Zając szczęśliwy odpowiada. – No to się zaraz zesrasz, bo nie mogę dosięgnąć do hamulca. Hahahaha 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Novu Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 23 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 xd Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 23 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 XDDD Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi