Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

odwołanie od banika

FreaKy

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS; why you bully me

Admin banujący: z tego co wiem to `?????.♡

Serwer: OM#1

Data zdarzenia: 22;04;2021

Opis sytuacji: Trudno by to nazwać opisem, wchodzę i ban.

Link do bana z amxbans; Nie ma w amxbans

Wycinek bana z konsoli: Dostęp do tego serwera jest zablokowany.

Więc zacznę od tego. Podszywka pod admina, no cóż po co mi się podszywać zacznijmy od tego, wchodzę na serwer i dostaje nagle banika dowiaduje się, że podszywka hmm

BEA71D5D2633694AF83B3C1B326E96DF7AC52AA6

cos ewidentnie nie tak, ss robiony 20 kwietnia w godzinach 15-16 w których byłem w pracy, jeszcze rozmawiałem z ALATEM, że mamy na drugą zmianę, ban wleciał 22kwietnia.

807A588464DBFD9F47AF408EE4ABA0FD3A9AE9AE

Aż tu nagle w dniach bana nagle się zmienił nick ;O no kto by pomyślał, że mając zablokowany dostęp do serwera wszedłem i zmieniłem nick. Ss robiony dzisiaj godzina 10;05

Zamieszczam również wyciągi moich nicków z przeciągu 3 tygodni:

Ten użytkownik grał także jako:

why you bully me

fakin bish

faking bish

gram bes myski

✪FreaKy| J3BAC PIS

✪FreaKy

✪FreaKy✪

FreaKy

Pablitoo

Rydah for life

i te tłumaczenie Krejzola, że zmieniałem tyle razy nicki, że zniknęło. Większośc ludzi na serwerze wie pod jakim nickiem gram.

A tutaj załączam steamid żebyście droga administracjo nie wysilali się, chociaż i to jest chyba ciężkie (krejzol)

Steam_ID: 0:1:532522134

No i oczywiście czekam aż przeglądniecie demko na którym będzie widać, że na takim nicku grałem ;)

Edytowane przez FreaKy
  • Użytkownik∙

@ Le3man / @ `Lemon.  we się wypowiedz bo ja już sił na typa nie mam i opisz to też, bo jest to oczywiste że to on xdd

• Lubię to! 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

Jako iż ban zostały nałożony przeze mnie to się wypowiem, zauważyłem że nagle w topce zmienił się nick z "why you bully me" na "krejzol<3". Nagle zniknąłeś  z topki co wydaje się dość podejrzane, zbanowany zostałeś na prośbę @ Krejzol .

edit#1: @ FreaKy , a to kto inny mógłby wejść na twe konto oraz zmienić nick? Raczej z topki tak o byś nie zniknął.

edit#2: @ FreaKy , nie jest ciężko zamazać historie nicków spamem nowych, a drugą sprawą jest to: słyszałem że dzisiaj rano byłeś na serwerku na drugim koncie, kiedy twoje pierwsze jest na permie=)

#3: @ FreaKy Mordko, ja nie znam twoich intencji co do zaistniałej sytuacji, widzę co się dzieje, więc reaguje, po sprawdzeniu czy jest to prawda(że wbiłeś na mk) zobaczymy czy jednak mam dobry słuch.

#4 Przepraszam nie przeczytałem jednego zdania, ban został nałożony dopiero 22.04, ponieważ wcześniej było to sprawdzane, a wcześniej niż 22.04 nie widziałem cię na serwerze(możliwe że się mijaliśmy), a w rozłączonych graczach nie widziałem nigdzie twojego nicku.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

@ LemoN a zauważyłeś żebym podczas zmiany nicku był w grze? ;) bo z tego co wiem to mnie nie było na serwerze ;)

@ LemoN czy ty też nie rozumiesz, że w logach nicków nie mam takiego nicku? jeszcze raz mam pokazać? nie dociera to do was? Jeden mowi, ze moglem zmieniać tyle razy nicki zeby nick "Krejzol" zniknął z logów drugi co innego.. no bitch please, ogarnijcie demka z tych dni i czy będę grał pod nickiem "Krejzol" bo poki co to nic w tym temacie nie wiadomo, a sprawdzić steamid to ja nie wiem jaki wyczyn musicie włożyć.

edit#2 @ LemoN debila ze mnie robicie? po co mialbym ustawiać nick typa nieznanego dla mnie? Główką ruszcie.

edit#3 Nie wiem co masz na mysli rano, a po drugie to coś źle usłyszałeś ;//

Edytowane przez FreaKy
  • Użytkownik

No to sprawa wygląda tak, że wchodzę na serwer 20.04.2021 o godzinie około 14.20, chwile pograłem( z tego co pamiętam Freakiego na serwerze nie było) i sprawdziłem topke. Jak wiemy FreaKy jest top1 z największym KDR. No i po wpisaniu komendy ,, top ,, pierwszy w tabeli wyświetlił się nick Krejzola, napisałem więc do niego na pv , że coś jest nie tak, ponieważ nie oszukujmy się ale krejzol top1 by nie wbił XD. No i się okazało, nie był to Krezjol:wtf:. Po sprawdzeniu KDR wszystko wskazuje na to, że FreaKy ,,podszywał się,, pod Krejzola lecz argument z poprzednimi nickami wydaję się dobry, ponieważ pamiętam wszystkie nicki FreaKiego i się zgadza a nie wiem czy chciało by się mu zmieniać każdy nick pokolei, żeby ukryć nick krejzola. Argument z tym że był w robocie może być git ale nie jest problemem zmienić nick na telefonie. 

• Użytkownik

@ Le3man Nie widzę takiego sensu zmieniać nicku w telefonie, bo po co. Ale z ciekawości przed chwilką zmieniłem czy się da

Ten użytkownik grał także jako:

why you bully me 01

why you bully me

ale również w telefonie w logach tak samo jak i na komputerze widnieją te same nazwy nicków

• Użytkownik

Dlaczego tutaj wgl jest ciągnięty temat skoro ziomek powinien mieć bana za coś innego?
https://strefaskilla.pl/temat/29870-ukryty-zabójca-d/?tab=comments#comment-208372

• Super 1

Jeśli pomogłem strzel lajka!  1812148226_oie_1817182262VAmKRk(1).gif.b1fca59ae87ae47e80c32ee43e57f005.gif

• Użytkownik

@ LemoN a sprawdzaliscie po demku, steamip, logach, cokolwiek?

edit#1 bo z tego co wiem to nic w tym zakresie nie było robione.

Edytowane przez FreaKy
  • Użytkownik

Gracz rozpisany i zbanowany, więc pozwolę sobie zamknąć temat.
https://strefaskilla.pl/temat/29870-ukryty-zabójca-d/?tab=comments#comment-208372

• Lubię to! 1
  • Super 2

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Użytkownik

odwolanie_odrzucone.png

• Lubię to! 1

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]