Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 Imię : SewerynAktualny Wiek : 18 Krótkie przedstawienie się: Witam jestem Seweryn mam 18 lat mieszkam w Woj Łódzkim. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram na sieci od 2 miesięcy i pochodzę z serwera only dd2#1 Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Sieć cenię najbardziej za miłą atmosferę oraz bardzo dopracowane serwery Dodatkowe informacje: Trenuję mma oraz piłkę nożną w wolnym czasie lubię sobie pyknąć w cs'ka 1 Link to comment
Pietrek90 Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 Na tak Zasługuje na Przyjaciela + pomocny + jest na forum cały czas aktywny + spełnia wymagania 1 Link to comment
Zasłużony Dusia Posted October 20, 2018 Zasłużony Share Posted October 20, 2018 jestem na tak +aktywny + 5 dni online +spelnia wymagnia 1 Link to comment
Użytkownik Nielegalnypl Posted October 20, 2018 Użytkownik Share Posted October 20, 2018 4 minuty temu, kula90 napisał: Na tak Zasługuje na Przyjaciela + pomocny + jest na forum cały czas aktywny + spełnia wymagania Tak samo 1 Link to comment
Guest Kamilek Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts