Użytkownik Sz@LoNy1 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Twój nick: Sz@LoNy Nick oskarżonego: Shekuu Powód skargi: Opis sytuacji: Nie zauwazylem slowa kultura nie mozna napisac 2x? chyba mozna nie zauwazyc? < Gdyz byla mala spina miedzy mna a gosciem o nicku "PolskiePierogi" byla lekka wymiana zdan i tylko ja dostalem bana na 30min ? czy to jest normalne ? ze tylko ja dostalem bana? Data i godzina zdarzenia: 15:01 26.04.2021 Miejsce zdarzenia: cs_assault_1337 Server: #PL [ COD MOD 201 ] ::[ K.L.A.S.Y.C.Z.N.Y ]:: StrefaSkilla.pl @pukawka.pl Coś od siebie: Czy to nie jest naduzywanie admina ? wchodzisz na 5minut i ban i ban < to chyba odstrasza od servera. ?? 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shekuu Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Mianowicie napisałem kultura na tej mapie i na poprzedniej . Tamten gracz nie dostał bana ponieważ nawet cie nie obraził lecz ty po nim jechałeś jak po burej suce. Moim zdaniem ban słuszny dostałeś upomnienie przed banem w razie co masz również świadków z serwera w tym admina @ Kawaki Dodatkowo wchodze na 5minut ??XDDDD zobacz sobie moje gt potem gadaj coś o mojej aktywności na serwerze. Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Shekuu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Husky Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Widząc to jak zachowujesz się na serwie i nie stosujesz się do poleceń adminów to się nie dziwię, że bana wyłapałeś. Ogólnie nie byłem pewny co do tego, ale po tym jak zachowywałeś się przed chwilą na serwie nie mam żadnych wątpliwości. Po prostu nie potrafisz trzymać języka za zębami. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 1929 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 admin nie musi pisac ,, KULTURA ,, bo grasz juz tak długo na tym servie ze powinienes to wiedzieć przed dołączeniem do gry nic się nie zmieniło w tej kwestji i raczej nie zmieni a wychodzi tez na to ze jestes strasznie konfliktowy bo 3 min temu wyrwałes 2 bana praktycznie za to samo i tym razem cie ostrzegał ze 3 razy jak dla mnia skargą sie tylko ośmieszasz 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 26 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zamykam w celu uniknięcia spamu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi