Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

SKARGA SHEKUU

Sz@LoNy1

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Sz@LoNy

Nick oskarżonego: Shekuu

Powód skargi: Opis sytuacji: Nie zauwazylem slowa kultura nie mozna napisac 2x? chyba mozna nie zauwazyc? < Gdyz byla mala spina miedzy mna a gosciem o nicku "PolskiePierogi" byla lekka wymiana zdan i tylko ja dostalem bana na 30min ? czy to jest normalne ? ze tylko ja dostalem bana? 

Data i godzina zdarzenia:  15:01      26.04.2021     

Miejsce zdarzenia:  cs_assault_1337

Server:  #PL [ COD MOD 201 ] ::[ K.L.A.S.Y.C.Z.N.Y ]:: StrefaSkilla.pl @pukawka.pl 

Coś od siebie:   Czy to nie jest naduzywanie admina ? wchodzisz na 5minut i ban i ban <   to chyba odstrasza od servera. ??

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • WTF 1
  • Użytkownik

Mianowicie napisałem kultura na tej mapie i na poprzedniej . Tamten gracz nie dostał bana ponieważ nawet cie nie obraził lecz ty po nim jechałeś jak po burej suce. Moim zdaniem ban słuszny dostałeś upomnienie  przed banem w razie co masz również świadków z serwera  w tym admina @ Kawaki  Dodatkowo wchodze na 5minut ??XDDDD zobacz sobie moje gt potem gadaj coś o mojej aktywności na serwerze.

Edytowane przez Shekuu
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

Widząc to jak zachowujesz się na serwie i nie stosujesz się do poleceń adminów to się nie dziwię, że bana wyłapałeś. Ogólnie nie byłem pewny co do tego, ale po tym jak zachowywałeś się przed chwilą na serwie nie mam żadnych wątpliwości. Po prostu nie potrafisz trzymać języka za zębami.

• Super 1
  • Użytkownik

admin nie musi pisac ,, KULTURA ,,   bo grasz juz tak długo na tym servie  ze powinienes to wiedzieć przed dołączeniem do gry nic się nie zmieniło  w tej kwestji i raczej nie zmieni :really: 

a wychodzi tez na to ze jestes strasznie konfliktowy bo 3 min temu wyrwałes 2 bana praktycznie za to samo  i tym razem cie ostrzegał ze 3 razy   jak dla mnia skargą sie tylko ośmieszasz 

• Super 1
  • VIP
VIP

Zamykam w celu uniknięcia spamu.

• DeVoX zablokował(a) ten temat
  • 2 miesiące temu...
  • Użytkownik

archiwum.png

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]