Użytkownik LUDEK Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Twój nick na serwerze:❤️LUDEK❤ Nick admina banującego: Kidziorek02 Dostałeś bana, gaga czy muta?:Bana Czas oraz data bana: 28.04.2021 o 13.45 Serwer na którym dostałeś bana:Only Mirage#2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Grałem sobie normalnie, strzeliłem 2 głowy i nagle dostałem bana. Link do Sourcebana z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:591179433&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199142624594/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image UNBAN Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @ Kidziorek02 48 Odnośnik do komentarza
Użytkownik LUDEK Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 33 minuty temu, Lolek`` napisał: @ Kidziorek02 48 Nie rozumiem? Odnośnik do komentarza
Użytkownik LUDEK Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 5 godzin temu, LUDEK napisał: Nie rozumiem? Unbana dostanę czy nie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 16 godzin temu, LUDEK napisał: Unbana dostanę czy nie? Admin który Cię zbanował ma 48godzin na rozpisanie dema które pózniej sprawdzam i podejmuje decyzje czy ban dostaje albo zostaje zdjęty jeśli grałeś czysto druga wersja jest taka jeśli nie rozpisze dema dostajesz ub po 48 godzinach Odnośnik do komentarza
Użytkownik LUDEK Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 19 godzin temu, Lolek`` napisał: Admin który Cię zbanował ma 48godzin na rozpisanie dema które pózniej sprawdzam i podejmuje decyzje czy ban dostaje albo zostaje zdjęty jeśli grałeś czysto druga wersja jest taka jeśli nie rozpisze dema dostajesz ub po 48 godzinach Dobra, dzięki rozumiem ale tak jak mówiłem grałem czysto po prostu dwa razy wcelowałem się w CT i JG i trafiłem głowe i za to dostałem bana bo to niby wh. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 2 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Masz ub chłop nie rozpisał demka #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 2 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi