Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie od bana na CT

KushMan

Rekomendowane odpowiedzi

• 420

Nick: KushMan 

Data otrzymania bana: 01/05/2021 (czeka się tydzień ale to bez sensu w tym temacie)

Admin banujący(jeżeli nie wiesz zostaw puste pole): @ K4SA  :kekw:

Coś od siebie: Missclick Admina proszę o UB na ct :D 

• Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Wrr 1

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Użytkownik∙

Missclick? Nie sądzę XD
Ucieczka z ct, free dmg, freekile, Jak zabawe dawałeś obiłeś mnie do 40 hp gdzie normalnie mam 150. Nie wiem co ci się stało po tej rezygnacji ale się stoczyłeś mordo XD :D

• Ha ha 1

asdf.png.4ea5f028fa96de901385935a3f1ae339.png

• 420

Wez chłopie ogar :D

Ucieczka z ct gdzie były 4 osoby na serwerze z tego ja w ct, 3 osoby w tt i ty jako administrator serwera nie dajesz grać graczą tylko patrzysz na bunty to każdy wychodzi z ct xD proste.

Wogole kurwa bez upomnienia nadałeś mi bana :D jak włączałem muzyczke zamiast prowadzic jak były 3 osoby w tt to ci się podobało mówiłes  '' nie prowadz dawaj dobre nutki'' xDDDD 

Tak zadawałem ci free dmg na początku mapy nawet cie pary razy zabiłem do smiechu ale sie i tak ożywiałes bo podobało ci się jakoś nie dostałem odrazu bansa tylko po jakimś czasie jak cie okres złapał :D

Prowadzić prowadziłem więc nie masz do czego sie przyczepić a to ze po prostu lubisz pobawić sie flagami to ja ci tylko w tym pomagam mordko :D 

Mogłeś sam sobie isc do ct może troche kreatywności by wypłyneło a nie tylko cela i cela dlatego tak nikt nie chce grać a taki ja dalej pomaga w rozwoju serwera xD i jeszcze bansa za freee dostaje.

Rozumiem jak bym robił takie rzeczy jak by było kolo 10 osoób oczywiście upomnienie,upomnienie i ban proste ale bez przesady.

Napisałem missclick żeby sie nie rozpisywać myslałem że kumasz :D Wgl tak jak mówiłeś zapytaj vixy czy ban był słuszny.

edit 1 :  @ K4SA  Degrad a rezygnacja to coś innego kolego hahah xD 

Regulaminu zawsze przestrzegam jakoś nikomu nie przeszkadzało ci tak samo po prostu od tak se bana dałeś.

Zacznijmy od tego ze tak byłem strażnikiem/adminem i tym bardziej bana na ct ogarrrr xD to że czasem się zabawie twoja psycha nic  nie znaczy :D.

Jeżeli już jesteś taki regulaminowy to ty xd już dawno bana na ct powinieneś dostać a także powinienieś być przepytany z regulaminu :D wariat gra 8 osób na krzyż na serwerze a ty bany wklejasz jak chcesz za byle gówno chcesz przykład masz '' superfk - ban 3h - powód: napisał skurwysynki czy coś w tym stylu xd sam do siebie :D''

i tak za głupie drobnostki bany wklejasz brafoooo.

Jakbyś podał jakiś dobry powód z dowodami na to żebym dostał bana to ok.

''czekam na decyzję osób z góry.''  Czekaj bo widać sam sprawy do konca nie umiesz rozpatrzyć.

@ Jacobek 1.6  @ `Costry.  ?? ^^

• Ha ha 1

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Użytkownik∙

Nieważne czy są  2 osoby czy jest 10. Ty jako degradowany administrator powinieneś przestrzegać regulaminu. 

Jak puszczałeś nutę to mówiłem byś już przestał i tyle.. a ty nadal swoje więc dałem muta.

Po jakimś czasie banana dostałeś tak, to była twoja szansa żeby się ogarnąć i prowadzić jak należy. Ale widocznie tego nie załapałeś.. :P

Ja się już nie wypowiadam, czekam na decyzję osób z góry.

Edit1: " ''czekam na decyzję osób z góry.''  Czekaj bo widać sam sprawy do konca nie umiesz rozpatrzyć."

Jak dla mnie to nie ma tutaj nic do rozpatrzenia. Odwołaj się za tydzień. :>

• Fuu 1

asdf.png.4ea5f028fa96de901385935a3f1ae339.png

• Użytkownik

Jak juz ucieka z ct dajcie mu bana normalnego a nie na ct bo jest to osoba ktora ogarnia a nie jakis kubacsseti 

Kush dam ci szanse zglos sie to ci dam ub czy ktos inny z adm 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]