420 KushMan Opublikowano 1 Maja 2021 420 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Nick: KushMan Data otrzymania bana: 01/05/2021 (czeka się tydzień ale to bez sensu w tym temacie) Admin banujący(jeżeli nie wiesz zostaw puste pole): @ K4SA Coś od siebie: Missclick Admina proszę o UB na ct 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 2 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Missclick? Nie sądzę XD Ucieczka z ct, free dmg, freekile, Jak zabawe dawałeś obiłeś mnie do 40 hp gdzie normalnie mam 150. Nie wiem co ci się stało po tej rezygnacji ale się stoczyłeś mordo XD 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 2 Maja 2021 Autor 420 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Wez chłopie ogar Ucieczka z ct gdzie były 4 osoby na serwerze z tego ja w ct, 3 osoby w tt i ty jako administrator serwera nie dajesz grać graczą tylko patrzysz na bunty to każdy wychodzi z ct proste. Wogole kurwa bez upomnienia nadałeś mi bana jak włączałem muzyczke zamiast prowadzic jak były 3 osoby w tt to ci się podobało mówiłes '' nie prowadz dawaj dobre nutki'' xDDDD Tak zadawałem ci free dmg na początku mapy nawet cie pary razy zabiłem do smiechu ale sie i tak ożywiałes bo podobało ci się jakoś nie dostałem odrazu bansa tylko po jakimś czasie jak cie okres złapał Prowadzić prowadziłem więc nie masz do czego sie przyczepić a to ze po prostu lubisz pobawić sie flagami to ja ci tylko w tym pomagam mordko Mogłeś sam sobie isc do ct może troche kreatywności by wypłyneło a nie tylko cela i cela dlatego tak nikt nie chce grać a taki ja dalej pomaga w rozwoju serwera i jeszcze bansa za freee dostaje. Rozumiem jak bym robił takie rzeczy jak by było kolo 10 osoób oczywiście upomnienie,upomnienie i ban proste ale bez przesady. Napisałem missclick żeby sie nie rozpisywać myslałem że kumasz Wgl tak jak mówiłeś zapytaj vixy czy ban był słuszny. edit 1 : @ K4SA Degrad a rezygnacja to coś innego kolego hahah Regulaminu zawsze przestrzegam jakoś nikomu nie przeszkadzało ci tak samo po prostu od tak se bana dałeś. Zacznijmy od tego ze tak byłem strażnikiem/adminem i tym bardziej bana na ct ogarrrr to że czasem się zabawie twoja psycha nic nie znaczy . Jeżeli już jesteś taki regulaminowy to ty xd już dawno bana na ct powinieneś dostać a także powinienieś być przepytany z regulaminu wariat gra 8 osób na krzyż na serwerze a ty bany wklejasz jak chcesz za byle gówno chcesz przykład masz '' superfk - ban 3h - powód: napisał skurwysynki czy coś w tym stylu xd sam do siebie '' i tak za głupie drobnostki bany wklejasz brafoooo. Jakbyś podał jakiś dobry powód z dowodami na to żebym dostał bana to ok. ''czekam na decyzję osób z góry.'' Czekaj bo widać sam sprawy do konca nie umiesz rozpatrzyć. @ Jacobek 1.6 @ `Costry. ?? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 2 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Nieważne czy są 2 osoby czy jest 10. Ty jako degradowany administrator powinieneś przestrzegać regulaminu. Jak puszczałeś nutę to mówiłem byś już przestał i tyle.. a ty nadal swoje więc dałem muta. Po jakimś czasie banana dostałeś tak, to była twoja szansa żeby się ogarnąć i prowadzić jak należy. Ale widocznie tego nie załapałeś.. Ja się już nie wypowiadam, czekam na decyzję osób z góry. Edit1: " ''czekam na decyzję osób z góry.'' Czekaj bo widać sam sprawy do konca nie umiesz rozpatrzyć." Jak dla mnie to nie ma tutaj nic do rozpatrzenia. Odwołaj się za tydzień. :> 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 4 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Jak juz ucieka z ct dajcie mu bana normalnego a nie na ct bo jest to osoba ktora ogarnia a nie jakis kubacsseti Kush dam ci szanse zglos sie to ci dam ub czy ktos inny z adm 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 4 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi