GENERAL ALADEEN Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Pewien człowiek posiadał psa. Bardzo kochał tego burka, ale pies miał jedną wadę: nieokiełznaną potrzebę niszczenia mieszkania swojego właściciela podczas jego nieobecności. W trakcie jednej z koleżeńskich rozmów, poskarżył się znajomemu: - Już nie wiem, co mam robić. Co wyjdę z domu, po powrocie mieszkanie jest nie do poznania. Szkody sięgają już 50 tyś. Na to znajomy: - Wiesz, słyszałem o psim uniwersytecie, ponoć są nieocenionymi fachowcami w wychowaniu psów. Jest jedna wada, są bardzo drodzy. Semestr kosztuje 20 tyś . Właściciel, jako że mocno kochał swojego czworonoga, pomimo wysokich kosztów, zdecydował, że wyśle go do szkoły. Po sześciu miesiącach Pan odebrał pieska i na próbę zostawił go samego na kilka godzin. Po powrocie ukazał się obraz zniszczeń nie do opisania. Wszystko w odchodach, pozrywane firanki , zdewastowana toaleta, telewizor na podłodze. Jednym słowem: Tragedia. Poirytowany właściciel czym prędzej bierze psa na ręce, wsiada w auto i jedzie wyjaśnić sytuację . Na miejscu z wielką złością, wpada do pokoju dyrektora psiego uniwersytetu: - To skandal! Zapłaciłem 20 tysięcy, a po waszych naukach jest jeszcze gorzej! Na co zrelaksowany dyrektor: - Zaraz chwila ,wszystko wyjaśnimy . Po czym sięga po zeszyt otwiera go i pyta: - Jak ma na imię piesek? Właściciel odpowiada: - Azor. Pan dyrektor szuka w zeszycie: - Azor, Azor... a tak wszystko jasne, niedostateczny. 1 2 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 2 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 XDD Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi