Użytkownik Syntetyczna_Mafia Opublikowano 2 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Awans/Degradacja: Degradacja Nick: @ Zapiekanka Z rangi: @ Admin CS 1.6 DD2#1 Na rangę: @ Użytkownik Powód: Brak jakiekolwiek aktywności w AmxBans od początku kariery,nadużywanie mikro (W celu karaoke) oraz zdanie które przeważyło nad decyzją: Inni Admini siedzą,to co ja będe sprawdzać Coś od Siebie: 1. Zapiekanka,ja rozumiem,mikro jest dla wszystkich,każdy może podpowiedzieć,pogadać itd... Ale bełkotanie i śpiewanie prze około 4 minuty,kiedy to gracz nie może dojść do słowa,jest bardzo nie na miejscu. (Admin to nie bilet do VoiceOfPoland) 2. Brak twojej aktywności od początku kariery Admina (Zero banów,zero SS-ów,nie przebywanie na forum gdzie toczą się ważne informacje odnośnie serwera,konkursów itd) 3. To już dzisiaj przeważyło wszystko - Twoje zdanie odnośnie sprawdzania cziterów - Po Komunikacie : say_team @ Uzytkownik - Wh,antyflash,antysmoke - odpowiedziałeś: Ale co ja będe patrzeć na u@ ,jest tylu Adminów że ja nie musze. (Niestety,ale nawet przez chwile nie pomyślałeś żeby może chociaż pomóc w rozpoznaniu czitera lub podpowiedzieć) Przykro mi że nasza współpraca się tak kończy,ponieważ miałem wielkie nadzieje co do Ciebie i prowadzenia porządku na serwerze. Pozdrawiam Syntetyczna_Mafia 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 2 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 @ Dusia zabierz flagi #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 2 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi