Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Brak kompetencji Admina:DDRAMA SETTER

Polskie*Jajka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Wzór:

Twój Nick:Polskie*Jajka

Czas zdarzenia:ok 15:40 03/05/21

Nick oskarżonegoDRAMA SETTER

IP/SID oskarżonego:

Powód skargi:Brak kompetencji.

Opis sytuacji:Gracz w CT przez kilka rund nie wykonywal celow. Napisalem do Admina 1,2,~ po czym admin ogladajac tego gracza napisal tylko na bialo "XD".Zadnego slaya,kicka,ostrzezenia. Nastepnie napisalem na u@ o Nick tego admina, nic nie odpisal.A wiec napisalem pare uszczypliwych slow odnaszacych sie do jego "Adminowania", a po  kilku minutach dostalem bana od admina.

Ten admin nie rozumie jak powinna toczyc sie rozgrywka na tym serverze.

Dowody (Demko,ssy,świadkowie):

• Użytkownik
17 godzin temu, Polskie*Jajka napisał:
17 godzin temu, Polskie*Jajka napisał:

Opis sytuacji:Gracz w CT przez kilka rund nie wykonywal celow. Napisalem do Admina 1,2,~ po czym admin ogladajac tego gracza napisal tylko na bialo "XD".

Moja perspektywa: Było 1vs1, terrorysta  podłożył pakę na A a gracz w ct myślał, że paka jest  na B więc jak najszybciej udał się na BS B.  - dla mnie jest to znak, że gracz chciał rozbroić pakę. 

ja jako, że nie chciałem podpowiadać( nie chciałem dać mu info, że paka jest na innym bsie) to po prostu siedziałem cicho.  "XD" napisałem tylko dlatego, że dużo osób się śmiało i ogólnie była fajna atmosfera - coś na czym  adminowi powinno zależeć. 

Ale oczywiście zawsze musi się znalezć ktoś kto traktuje zwykłą grę jako coś poważniejszego i robi DRAME.

Napisałeś, że gracz nie robi celów przez kilka rund. To dlaczego mi tego nie napisałeś kilka rund wcześniej? ( przynajmniej ja nic takiego nie widziałem a nawet dokładnie sprawdziłem konsolę) .

piszesz mi, że nie rozumiem jak powinno się grać na tym serwie?? gram w tą grę prawie 11 lat, grałem na wielu serwerach więc doskonale wiem jak sie powinno grać. zanim mi tu napiszesz, że tu się gra inaczej, regulaminy na wszystkich serwerach onlydd2 są prawie że kopiuj-wklej.

Na przyszłość więcej luzu i nie musisz od razu grozić skargami i obrażać. 

poza tym i tak już napisałem rezygnację bo przez najbliższy miesiąc nie będę praktycznie grał w cs-a. 

Pozdrawiam i zapraszam na serwer.

sorry za błędy itd, pisane na szybko bye,

• 3 tygodnie później...
  • VIP
VIP

Brak dowodów, odrzucam.

skarga_odrzucona.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]