GENERAL ALADEEN Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Jaki jest Wasz ulubiony smak herbatki? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 5 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 1000000 500 100 900. Rozpiskę na b-. Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Maja 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Ja ogólnie lubię herbatki smakowe, tylko żeby nie śmierdziały przesadną słodkością i tak jakoś sztucznie jak np herbatka ananasowa.. :x Owoce leśne, porzeczkowa ii kiedyś ciągle piłam "SIR ADALBERT'S Tropical Black" ale już w żadnym sklepie nie mogę jej znaleźć ;x Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka `Paulinaa. Opublikowano 6 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 czarna, earl grey cytrynowa Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 6 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Ja lubię herbatkę z Liptona zieloną i cytrynowe Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 6 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 czarna cytrynowa Odnośnik do komentarza
Użytkownik SteelBanging Opublikowano 6 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Uwielbiam Liptona taką mocną siekierę „Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.” Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 6 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Mordo ja to lubię zieloną herbatę z dodatkami owoców lub mięty, mmm... W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Domciaa Opublikowano 7 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Żurawina, truskawka z pigwą oraz zwykła z liptona Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gżelek Opublikowano 7 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 czarna Odnośnik do komentarza
Użytkownik PromillBoY Opublikowano 7 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Zielona z dodatkiem miodku Odnośnik do komentarza
Użytkownik H5N1' Opublikowano 7 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 malinowa Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi