Użytkownik PASTA- Opublikowano 6 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 (edytowane) Twój nick : aoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoao Nick oskarżonego : Admin dd2 #1, nie wiem jak na forum ma może tak samo Powód skargi : niepokolei w głowie + nie umie się obsługiwać adminem banuje jak mu sie zachce. gracze wyzywają się na chat bez reakcji admina pomino zgłoszeń i powinien sam widzieć , zgłoszenia na u@ bez reakcji, siedzi sobie na spect albo gra i ma wywalone jajca Opis sytuacji : Data i godzina zdarzenia : Miejsce zdarzenia : strefaskilla Dowody : https://prnt.sc/12ks1t2 Coś od siebie : Banuje cały serwer jak leci demko albo perm "wh" lub "aimbot" tego jest więcej nie tylko to co widać na Tym ss'ie wyżej Edytowane 7 Maja 2021 przez PASTA- 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik H5N1' Opublikowano 6 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Popieram skarge pisałem @ noswer kilkakrotnie na u@ że gracz cały czas prowokuje z jego strony zero reakcji dopiero po dobrych 30 minutach chyba sam zauważył, że gracz prowokuje i dał mu bana na 3 godziny, mimo to moje uwagi na u@ nic nie dawały, nie wiem może chwilowo go niebyło ale to powinien wyjść z serwera, spect jest po to by sprawdzać graczy a nie przesiadywać i nabijać godziny Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 21 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Ten Admin nie ma już flag, więc skargę odrzucam brak opisu sytuacji i daty. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi