Użytkownik kutas_kozla Opublikowano 6 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Siema, wpadłem na pomysł, żeby dodać informacje na chatcie odnośnie możliwości reportów graczy w grze. Mianowicie nie każdy gracz zdaje sobie sprawę, bądź wie że na serwerze istnieje komenda !zglos lub u@ a dla adminów danego serwera będzie wiadomo kogo sprawdzić, kim się bardziej zainteresować. @ Admin CS 1.6 @ Admin CS:GO Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 6 Maja 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Z tego co wiem to na większości serwerów jest taka informacja z timerem na czacie :? Odnośnik do komentarza
Użytkownik kutas_kozla Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Na serwerze AWP #2 taki komunikat się niestety nie pojawia, więc myślałem że na żadnym nie jest to dodane. Jeśli można by było dodać taki komunikat na ten serwer byłoby super, w godzinach serwera gdzie jest pełny, wchodzi trochę podejrzanych osób i dzięki takiej informacji łatwiej byłoby się skupić na danej osobie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Maja 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Przyjde do domu(22-22:30) to ogarnę. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Maja 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi