Użytkownik∙ Lufa Opublikowano 7 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) Nick z CS: Nasralem ci do lufy Admin banujący:noswer Serwer: dd2 #1 Data zdarzenia: Teraz Opis sytuacji: Jakieś buraczki co grają 2 dni na serwerze z 4 osoby wyzywały mnie po rundzie, że jestem odjebany, gram z tsem (info od zioma) i inne bzdety obrazy typowe. Po czym jako normalny człowiek oczyściłem się z zarzutów przy tym używając kilka niecenzuralnych słów po czym dostaje insta bana na 3h od świeżaczka bez upomnienia kicka bana 30 minutowego z kulturką bo tak mu się podobało . Jestem pewien że obraziłem jego koleżke jakiegoś musiał unieść swoje wypierdolone w kosmos ego i pokazać wyższość permisjami. Jak wiecie gram tu już sporo czasu dużo osob mnie zna i kojarzy przy tym nawet sam Pan @ Syntetyczna_Mafia Zna mnie czy z tej czy z innej sieci nie obrażam ludzi bez podstawnie, oraz dla jaj nie zależy ma na ub tylko na upomnieniu dla tego admina lub wyciągniecie konsekwencji wobec zaistniałej sytuacji. Dziękuję Cieplutko pozdrawiam, Oraz Przepraszam za używanie niecenzuralnych słów Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Obraza' [AMXBans] Duration: '3 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:4:149789 Wszedłem na serwer sprawdzić ile mi bana zostało wchodze normalnie bez bana myslałem ze dostałem ub, po czym wyskakuje mi to [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'AB' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:4:153984 @ noswer Bardzo zależy ci na moim banie. haha Dostaje kolejnego bana tym razem perma Ciekawa sytuacja @ Trivor @ Syntetyczna_Mafia zróbcie coś z tym Edytowane 7 Maja 2021 przez Lufa Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 7 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Fakt gracz nie ma ani jednego bana. Admin @ noswer nie zna regulaminu chyba? @ Syntetyczna_Mafia proszę o nadanie minusa adminowi Noswer. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 7 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi